Sinds haar scheiding van Mike Comrie durft Hilary Duff zich weer op het amoureuze pad te begeven. Toch heeft zij moeite om zich echt open te stellen voor de liefde, waarin zij door haar ex zo is teleurgesteld... 

Hilary Duff (30) doet er sinds haar scheiding alles aan om haar leven weer op de rit te krijgen. In 2016 brak de zangeres/actrice met voormalig hockeyspeler Mike Comrie (37), na een huwelijk van zes jaar. Aanvankelijk had zij alleen oog voor zoon Luca (5) en was er geen plaats voor een nieuwe man. Dat veranderde toen zij muzikant Matthew Koma (30) begin vorig jaar ontmoette. Hilary en Matthew kregen een relatie, die echter snel sneuvelde. De twee probeerden het niet veel later nóg een keer, maar ook dat liep op niets uit.

Ely Sandvik

Hilary leek daar niet onder gebukt te gaan: afgelopen zomer werd ze gespot met zakenman Ely Sandvik, met wie ze een zwoele romance beleefde. ‘Geniet van alle dagen zoals ze komen,’ luidde haar commentaar. Binnen de kortste keren was Ely alweer van het liefdestoneel verdwenen. Om plaats te maken voor Matthew, die Hilary blijkbaar tóch niet kon vergeten. ‘Het gaat heel goed. Drie keer is scheepsrecht.’

Pijn

Hilary mag nu dan wel zo zeker zijn van haar gevoelens, het is nog maar de vraag of zij Matthew niet wéér de deur wijst. Wordt zij vanwege haar liefdesverleden geplaagd door bindingsangst? Hilary kan immers niet terugkijken op een goed huwelijk. Ex Mike had een alcoholprobleem en was haar ontrouw. Tijdens haar huwelijk klaagde Hilary: ‘Elke keer als ik zijn affaires ontdek, doet dat zo’n pijn!’ Na de geboorte van Luca hoopte zij op betere tijden. ‘Deze baby heeft ons huwelijk een extra dimensie gegeven. We zijn hechter dan ooit.’ Maar niet voor lang! Nadat Mike weer een scheve schaats had gereden, wilde Hilary scheiden. Even leken zij zich te verzoenen, maar een definitieve breuk bleek toch onvermijdelijk.

Dit artikel komt uit editie 6 van Story. Nu in de winkels


Beeld: ANP | Angela Weiss

 Jan Versteegh verwacht dat de samenwerking met Albert Verlinde "in principe heel leuk" gaat worden. Toch zal het ook hier en daar wel botsen, denkt hij. "We denken over sommige dingen anders. We zijn natuurlijk hele andere mensen, we zijn toch een beetje tegenpolen", zei Jan in RTL Boulevard.

Klik

Maandag werd bekend dat Jan en Albert samen een nieuw entertainmentprogramma gaan maken voor Talpa. Volgens Albert was er direct een klik toen de twee elkaar ontmoetten. "Dat moet je ook nog maar zien. Ik ken hem wel van tv en van zangwedstrijden enzo maar wat hij voor de rest precies deed en was dat wist ik ook niet. Maar het klikte echt."

Mening

Albert, die jarenlang het gezicht van Boulevard was, hield lange tijd de boot af om weer een soortgelijk programma te doen. "Maar op een gegeven moment ga je het missen", zegt hij. "Dan zie je dat Angela de Jong of Johan Derksen altijd maar een mening hebben en dan denk je: dat kunnen toch niet de enigen zijn die een mening hebben. Toen dacht ik: ik heb eigenlijk wel weer zin om dat te gaan doen."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | (ANP)

De verhuizing van André Hazes en Monique Westenberg is begonnen. Het koppel verhuist met hun zoontje naar een villa in Berkel en Rodenrijs. Hoewel ze niet kunnen wachten om hun nieuwe paleis te betrekken, hebben ze niet zoveel zin in de verhuizing...

Verhuisdozen

André en Monique zitten momenteel tussen de verhuisdozen. 'Wat kan een mens bewaren he!?' realiseert de blondine zich. De zanger heeft niet bepaald zin om met alle dozen te sjouwen. 'FML,' schrijft hij. 

Droomvilla

Het stel heeft een droomvilla gevonden in een dorpje dichtbij Rotterdam, waar Monique vandaan komt. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#FML

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat kan een mens bewaren he!? 🎥#ikhaalallesuithetleven

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | (ANP)