2020 kon niet mooier afgetrapt worden voor oud Utopiaan Billy Bakker. De vriend van de goedlachse blondine is op de laatste avond van het jaar namelijk op zijn knieën gegaan voor zijn grote liefde. 

"2020 it is... ja ik wil. Wij gaan trouwen!", schrijft een dolgelukkig Billy bij een romantische foto van hen samen. Op het tweede kiekje dat de Utopia-babe deelt schittert haar ring naast het Engelse woord voor liefde. Wat een afsluiter van het jaar!

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

2020 it is...ja ik wil💍 wij gaan trouwen! @chris_staring ❤️ Happy new year🥂

Een bericht gedeeld door Billy (@billybakkerofficial) op

Utopia-collega Romy leeft onwijs mee met de aanstaande bruid. "Ben zó blij voor jou", schrijft ze dan ook in kapitalen onder de post. En ook Jordie en Mariska uit het tweede seizoen van het tv-programma wensen haar al het geluk in de wereld.

Billy en Utopia, Utopia en Billy

Als je aan Utopia denkt, denk je aan Billy. De blondine was inwoner van Utopia van het eerste uur. Ze verliet Utopia voor de liefde toen haar vriend Ruud in oktober 2014 naar huis werd gestemd. De liefde tussen de twee houdt echter geen stand en Billy vertrekt naar Sint-Maarten. 
Billy heeft sinds haar vertrek altijd het gevoel gehouden dat ze Utopia niet heeft kunnen afmaken. Ze ziet Utopia als de plek waar ze hoort te zijn. Naar eigen zeggen is het haar huis.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, beeld: ANP