Bill Cosby staat dit najaar opnieuw voor de rechter wegens het aanranden van Andrea Constand. Een rechter in Pennsylvania besloot donderdag dat de zaak, die vorige maand nietig werd verklaard, in november over wordt gedaan.

Aanranding

Cosby moet zich op 6 november weer melden in de rechtbank, meldt Reuters. De 79-jarige komiek stond vorige maand ook al voor de rechter in Pennsylvania, maar toen konden de juryleden het onderling niet eens orden over de vraag of Cosby schuldig is. Daarom werd de zaak nietig verklaard. De aanklagers lieten direct weten de zaak over te willen doen.

Cosby stond terecht wegens het aanranden van Andrea Constand. Hij zou haar in 2004 hebben gedrogeerd en misbruikt in zijn huis. Tientallen andere vrouwen beweren ook te zijn misbruikt door de komiek, maar veel van die zaken zijn verjaard.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

 

Bron: ANP 

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders