Bilal Wahib schoof donderdagavond niet aan bij de talkshow Beau, omdat de wensen van het slachtoffer en de familie 'op dit moment het belangrijkste' zijn. Dat liet zijn management Namam in een verklaring weten aan het ANP.

In de talkshow zou de Mocro Maffia-acteur en zanger voor de eerste keer reageren op de commotie die is ontstaan na een chatsessie met een minderjarige jongen op Instagram. Wahib vroeg de jongen tegen betaling zijn geslachtsdeel te laten zien.

Article continues after the ad

Wens respecteren

'Helaas moeten we aangeven dat Bilal Wahib heeft besloten om niet aan te schuiven bij Beau. Het slachtoffer en zijn ouders hebben aangegeven dit niet te zien zitten, ze willen er alles aan doen om verdere publiciteit te voorkomen', luidt de verklaring. 'Bilal respecteert deze wens. De wensen van het slachtoffer en de familie zijn op dit moment het belangrijkste.'

Veel spijt

Via zijn advocaat liet Wahib woensdag weten 'vreselijk veel spijt' van zijn 'onbezonnen, totaal misplaatste grap' te hebben. Diverse partijen trokken woensdag hun handen van Wahib af. Zo zette TopNotch, zijn platenlabel, alle activiteiten stil en haalde NPO Zapp hem van het programma Teenage Boss, dat hij presenteerde. Ook zijn oude afleveringen van het programma offline gehaald.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.