The Real Housewives of Amsterdam belooft veel glitter, glamour én drama. Beau van Erven Dorens maakt in Beau gebruik van de situatie en doet een opvallende kledingwissel. De champagne wordt ingeschonken en het glitterjasje gaat aan!

Peperdure kleding, miljoenenvilla's en een ongezonde hoeveelheid aan ruzie: óók Nederland heeft Real Housewives. Vanaf 24 november is het drama van de Amsterdamse dames te bewonderen in de Nederlandse spin-off op The Real Housewives. Maak je klaar voor een nieuwe guily pleasure met een flinke dosis aan drama!

Champagne

De dames schuiven direct na de première aan bij Beau. In uitbundige jurken en volledig opgetut nemen ze plaats naast presentator Beau. Tja, dan is het jasje van Beau toch best saai. Gelukkig is hij voorbereid; hij pakt zijn glitterjasje om niet de vreemde eend te zijn tussen de prachtige dames. De champagne wordt opengetrokken en de start van The Real Housewives wordt volop gevierd.

De sfeer zit er goed in. Althans, misschien komt dat door een uitbundige première waar de dames eerder in de avond waren. The Real Housewives staat natuurlijk bekend om het drama en dat ontbreekt dan ook niet in de Nederlandse versie van de realityserie. Ruzies zijn dan ook zeker niet uit te sluiten en DJ Djamila Celina zit dan ook niet heel gezellig om de tafel met de andere meiden. Op de vraag van Beau of het wel allemaal goed zit tussen ze, antwoordt ze stellig: 'Je zal het allemaal zien. We hebben gelukkig ook veel gelachen. Sommige dingen spelen nu nog wel.' The Real Housewives of Amsterdam is vanaf 24 november op Videoland te zien.

Article continues after the ad

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.