Hij was er nog een beetje geheimzinnig over, nu lijkt het er toch echt op dat Robert ten Brink een carrièreswitch maakt. De vaste gasten van Café Heuvel in Amsterdam wisten het al langer zeker: Robert zou de nieuwe eigenaar van de bekende stamkroeg worden. 

De TV-presentator deed er lang geheimzinnig over om zijn onderhandelingspositie niet te benadelen. Nu lijk alles rond te zijn en mag heel Nederland weten dat hij een nieuw avontuur aangaat in de horeca.

Article continues after the ad

Geen barman

Mocht je van plan zijn naar het café af te reizen om Robert bier te zien tappen, dan heb je het mis. Hij zal niet zelf achter de bar staan en dus ook niet vaak in het café te vinden zijn. De overname van het café is voor hem meer een belegging, want hij wordt hiermee ook de eigenaar van het appartement waar zijn familie woont. Volgens insiders hangt er een flink prijskaartje aan en zou het om een miljoeneninvestering gaan.

Bruin café

Het café begaat geen grondige make-over en blijft gewoon de bruine kroeg die het altijd al was met stoelen en tafels die eruit zien alsof de bouwers van de grachtengordel er nog aan gezeten hebben. Stamgasten zoals schrijver Ed Nijpels hopen wel dat dr. Love wat gaat doen aan de wijnkwaliteit. De wijn hoeft niet zou oud te zijn als het interieur, maar wat oudere wijnen zouden zeer worden gewaardeerd.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf | Beeld: ANP