Op 8 augustus is Katja Schuurman voor de tweede keer moeder van een dochter geworden. Aan het begin van haar zwangerschap reisde Katja Schuurman (45) af naar Midden- en Zuid-Amerika, voor de opnames van het programma ‘Beter laat dan nooit’. De mannen, met wie ze reis maakte kwamen langs op kraamvisite om de kleine Coco Loulou te bewonderen. 

Katja Schuurman 'Beter laat dan nooit'

'Wat zien de tv-opa’s van Coco er nog steeds uit om door een ringetje te halen,' schrijft de presentatrice bij de video op haar Instagram. Op het filmpje is te zien is dat Willibrord Frequin (79), Gerard Cox (80), Barrie Stevens (76) en Peter Faber (76) op bezoek zijn bij Katja. Je hoort de mannen een lief liedje zingen voor het kleine meisje.

Naam verklapt

Met de geboorte van Coco Loulou zag Katja op 8 augustus haar grootste wens in vervulling gaan. De actrice heeft er altijd van gedroomd minimaal twee kinderen te hebben. De bijzondere naam van het meisje hadden Freek en Katja al een tijdje in gedachten. Sterker nog, al weken voordat Coco Loulou werd geboren, verklapte het stel (per ongeluk) al de naam van hun baby. De oplettende volgers van de presentatrice hadden dan ook al kunnen weten hoe de spruit zou gaan heten.

Article continues after the ad

Familie

Katja werd tien jaar geleden voor het eerst moeder, samen met acteur Thijs Römer kreeg ze dochter Sammie. Het acteurskoppel ging in 2015 na een huwelijk van acht jaar uit elkaar, maar bleven altijd goede vrienden. Halverwege 2015 viel Katja als een blok voor topchef Freek van Noortwijk. In juni 2019 gaven ze elkaar tijdens een sprookjesachtig huwelijk het jawoord. Begin augustus werd hun liefde bekroond met een prachtige dochter, Coco Loulou.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Er op uit met de baby #oergezellig #💛 #🍀

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Sammie coacht haar zusje in slaap... De exotische jungle op de muur is speciaal voor Coco ontworpen door @creativelabamsterdam 🐒

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.