Vandaag is de grote dag: Marieke Elsinga gaat verhuizen (34). Hoewel het inpakken nog wel wat voeten in de aarde had, is de klus nu geklaard! En dat betekent dat de radio-dj helemaal klaar is om te gaan samenwonen met haar vriend.

Op haar Instagram Stories van gisteravond was te zien dat er nog best een hoop moest gebeuren. Toch is het haar helemaal gelukt om alles ingepakt te krijgen.

Article continues after the ad

Verhuizen

Toch ging Marieke weer vol goede moed verder vandaag en laat ze weten: 'Het gaat beginnen! #movingday' Veel volgers steken haar een hart onder de riem. Zo reageert Patricia Paay: 'O ik ken het... heel vermoeiend! Sterkte.' Marlijn Weerdenburg laat achter: 'Succes lieve vrouw!!! ❤️' Elzinga kreeg nog hulp van collega Mattie Valk en met resultaat: haar plekje is helemaal leeg. 

Samenwonen

Marieke was ooit een verstokte vrijgezel, maar Sander bracht daar verandering in. Het gaat zo goed tussen de tortelduifjes, dat ze klaar zijn voor de volgende stap: samenwonen. De radio-dj maakte het nieuws bekend in haar radioshow op Qmusic. Co-host Mattie Valk kan het nauwelijks geloven. 'Als we het dan over nieuws hebben, dan is dit het wel,' zegt hij op de radio. Mattie kan het niet laten om zijn collega te pesten. 'De eerste maanden worden vreselijk,' grapt hij.

Meteen raak

Na ruim dertien jaar vrijgezel te zijn geweest, was het vorig jaar in een keer raak. Marieke en Sander leerden elkaar kennen via een dating-app en na een afspraakje sloeg de vonk meteen over. Al duurde het even voordat haar muur afgebroken was. 'Het kost tijd om erop te vertrouwen dat er geen ‘Ik vind je heel leuk, maar...’ komt. Het gaat stap voor stap, maar nu heb ik de leukste, liefste en lekkerste vriend,' zei ze in &C. 

Bron: Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.