Waldemar Torenstra en Sophie Hilbrand vormen al tien jaar een gelukkig stel, ondanks de druk die hun tv- en acteerwerk op hen legt. Wat is hun geheim?

Beproeving

Waldemar vindt een relatie hebben in dit vak ‘pittig’ en soms ‘net de Champions League’. Het afgelopen half jaar was dan ook een beproeving voor hem en zijn vriendin Sophie, omdat alles om hem draaide. Voor het tweede seizoen van de BNN-serie Vechtershart trainde hij zich suf.

Kinderen

“Ik had lange draaidagen en dan moest ik ’s ochtends en ’s avonds ook nog naar de sportschool. Dus ik heb iets minder in het huishouden gedaan… Sophie ging daar goed mee om. Dan komt het nooit alleen op haar neer. Natuurlijk heb ik onze kinderen Ravi en Robin het afgelopen halfjaar minder gezien, maar ik heb ze toch regelmatig naar school gebracht of opgehaald.”

Sexy

“Hij ziet er sexy en mooi uit, maar hij was heel erg gefocust op trainen en draaien. Maar tussen de lakens zit het sowieso wel goed”, vertelt Sophie aan Story.

Sophie heeft nog steeds het volste vertrouwen dat Waldemar monogaam blijft. Wil je weten waarom? Lees dan de nieuwste Story.

Beeld: Peter Smulders. Bron: Story

Nadat zijn vorige relatie was stukgelopen, werd Martijn Fischer (50) snel verliefd op de 21 jaar jongere Ingeborg Helden. Het was liefde op het eerste gezicht en vorig jaar spraken de twee al over samenwonen. Maar Martijn heeft deze plannen nu overboord gegooid. Wel wil hij graag een kind met haar.

Baby voor Martijn Fischer

Martijn, die op dit moment in de bioscoopfilm Gek van Oranje te zien is, heeft wel een andere grote wens. ‘Ik hoop nog een keer vader te worden. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat het ouderschap het mooiste is wat je kan overkomen. Met mijn 
ex-vrouw Eva heb
 ik twee zoontjes van elf en veertien jaar. We hebben co-ouderschap en dat gaat heel goed. Om die reden wil ik ook in Utrecht blijven wonen. In de buurt bij mijn kinderen. Aan hen heb ik ook gevraagd of ze het leuk zouden vinden om nog een broertje of zusje te krijgen. Ik was bang dat ze het gek zouden vinden als hun vader nog een keer papa zou worden. Maar zij staan er helemaal achter.’ 

Lees het hele verhaal in editie 8. Nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Ferry Maat vertrekt 
voorgoed uit Nederland! Met zijn vrouw Lenny 
gaat hij op Bonaire wonen. De radio-dj volgt hiermee zijn hart. Maar Ferry heeft 
ook gemengde gevoelens, omdat hij zijn 100-jarige moeder moet achterlaten...

Ferry maakt zich wel zorgen om zijn moeder. ‘Mijn zoon redt zich wel met zijn gezin, maar mijn moeder van 100 laat ik ook achter. Voor haar is het moeilijk dat ik vertrek. Even op de koffie komen gaat straks niet meer. Lenny en ik hebben daarom een recreatiewoning gekocht waar we kunnen verblijven als we in Nederland zijn om onder anderen mijn moeder te bezoeken.’