Waldemar Torenstra en Sophie Hilbrand vormen al tien jaar een gelukkig stel, ondanks de druk die hun tv- en acteerwerk op hen legt. Wat is hun geheim?

Beproeving

Article continues after the ad

Waldemar vindt een relatie hebben in dit vak ‘pittig’ en soms ‘net de Champions League’. Het afgelopen half jaar was dan ook een beproeving voor hem en zijn vriendin Sophie, omdat alles om hem draaide. Voor het tweede seizoen van de BNN-serie Vechtershart trainde hij zich suf.

Kinderen

“Ik had lange draaidagen en dan moest ik ’s ochtends en ’s avonds ook nog naar de sportschool. Dus ik heb iets minder in het huishouden gedaan… Sophie ging daar goed mee om. Dan komt het nooit alleen op haar neer. Natuurlijk heb ik onze kinderen Ravi en Robin het afgelopen halfjaar minder gezien, maar ik heb ze toch regelmatig naar school gebracht of opgehaald.”

Sexy

“Hij ziet er sexy en mooi uit, maar hij was heel erg gefocust op trainen en draaien. Maar tussen de lakens zit het sowieso wel goed”, vertelt Sophie aan Story.

Sophie heeft nog steeds het volste vertrouwen dat Waldemar monogaam blijft. Wil je weten waarom? Lees dan de nieuwste Story.

Beeld: Peter Smulders. Bron: Story