De drie mannen waarvan Estelle in haar leven hield hebben ieder op hun eigen manier haar niet gelukkig kunnen maken. Haar vader Henny, ex-man Ruud Gullit en ex-geliefde Badr Hari. Maar er was één man in het bijzonder op wie ze altijd kon rekenen zo lang hij leefde.

Lees ook: Estelle Cruijff traint zich suf

Johan Cruijff

Met een brede glimlach vertelt Estelle dat er in haar leven een man was die haar altijd liet stralen: haar overleden oom Johan Cruijff. Er gaat geen dag voorbij dat ze niet aan hem denkt. Eigenlijk was Johan op bepaalde momenten meer een vader voor haar dan haar eigen vader Henny, vooral als die laatste zich weer eens negatief over haar had uitgelaten.

Scheiding

Henny vond bijvoorbeeld dat Estelle tijdens de afwikkeling van het scheiding met Ruud alleen maar met geld bezig was en dat zijn dochter de achternaam Cruijff niet waard was. Op die momenten kon ze altijd bij haar oom Johan terecht die haar steevast het gevoel gaf dat ze welkom was. 'Ik mis Johan nog elke dag. Dat gemis blijft altijd voelbaar', vertelt Estelle. 'Ik heb zulke fijne herinneringen aan Johan. Hoe hij als persoon was en hoe hij in het leven stond. Dat is een voorbeeld voor velen. Daarnaast was hij ook een echte familieman.'

 

Lees het hele interview in Story. Bestel de editie hier.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders