De meest bekende deelnemer van Big Brother: Sabine Wendel (45), een van de bewoners van het eerste seizoen, schrijft momenteel een boek over haar ervaringen nadat zij meedeed aan het roemruchte reality-programma. "Mensen hebben geen idee wat er allemaal gebeurd is nadat wij het huis verlieten."

Sabine was samen met Ruud afgelopen dinsdagavond te gast bij Beau op RTL 4 om terug te blikken op het programma, dat twintig jaar geleden (!) van start ging. 

Big Brother and the Beautiful 

Om je geheugen op te frissen: in Big Brother werd een groep onbekende Nederlanders opgesloten in een huis en 24 uur per dag met camera’s gevolgd. "Ik ben een boek aan het schrijven over de periode ná Big Brother", vertelde Sabine, die haar verhalen ‘schokkend’ noemt. "Mensen hebben geen idee wat er allemaal gebeurd is nadat wij het huis verlieten."

Ook Ruud beaamde in de show van Beau dat het na de roem van Big Brother "alleen maar naar beneden kon gaan." Eerder deed de man die bekend werd met zijn oneliner ‘effe knuffelen’ al uit de doeken dat hij na zijn deelname aan het programma een zware periode kende. Zijn relatie ging uit en hij mocht zijn dochtertje enige tijd niet meer zien.

Article continues after the ad

Sabine maakte bekend dat het de bedoeling is dat het boek "aan het eind van het jaar" klaar is. Wij zijn benieuwd!

Bron: RTL Boulevard, beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief