Een dag die niemand haar afneemt: de dag waarop Bibian Mentel trouwde met haar grote liefde Edwin. Het stel is nu acht jaar getrouwd en dat moet gevierd worden.

Zowel Bibian als Edwin staan stil bij deze mijlpaal.

Dansen

'Lieve schat, vorig jaar vroeg ik je tijdens DWTS ten dans met de gedachte dat het wel eens de laatste keer kon zijn dat ik met jou zou kunnen dansen op onze trouwdag. Nu exact twaalf maanden later ben je er gewoon nog steeds en gaat het zelfs beter dan we hadden durven hopen', zo is te lezen in het bericht van Edwin.

Liefde spat er vanaf

Hij deelt daarbij vrolijke mooie foto's van zijn vrouw. 'Gisteravond hebben we dat mogen vieren met een groepje prachtige mensen. Onze kinderen, familie en beste vrienden. Het was een prachtige avond met een traan en een lach. Ik hoop nog heel vaak onze laatste trouwdag te mogen vieren. Ik hou van jou mijn heel mijn hart.'

Article continues after the ad

Mooie dag

Edwin verraste zijn Bibian in Paviljoen Puur. De twee genoten van hun vrienden, familie en optredens van Berget Lewis en Tommie Christiaan. Ook Bibian plaatst een lieve foto van haar grote liefde op Instagram.

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.