Wat een boel geluk op één foto: Waylon en Bibi zijn sinds november de trotse ouders van dochtertje Teddy en deden onlangs met z’n drieën een heuse ‘babyshoot’ (een nieuwe trend?). Op Instagram heeft Bibi daar nu het eerste kiekje van gedeeld en we durven met zekerheid te zeggen: we hebben nog nooit zo’n prachtig gezinsplaatje gezien. 

Picture perfect

'Veel beter dan Valentijnsdag. Jij, ik en onze lieve baby', schrijft Bibi bij het perfect gestylede plaatje. Zoals te verwachten viel, zijn de reacties veelal positief. 'Rijkdom' en 'Wat mooi', klinkt het. “Wat een prachtig snoesje van prachtige ouders”, zegt een ander. Blije reacties – en verdiend. Bibi krijgt vaak genoeg negatief commentaar over zich heen op social media, waardoor ze eerder kampte met burn-outklachten.

De tekst gaat verder onder de foto.

Zó zoet!

Uit het bijschrift van de foto blijkt ook dat er meer materiaal van deze mooie fotosessie op ons wacht. 'Straks om 17.00 uur Teddy’s babyshoot online op mijn YouTube-kanaal', verklapt Bibi. Nu zijn wij van Story de beroerdste niet, dus we hebben gewoon even gewacht op die zonder twijfel ó zo schattige video. Je vindt ‘m hieronder. Play & enjoy!

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP, Instagram