Bibi Breijman (31) wil Waylon (42), de vader van haar dochter en babyzoontje, een tweede kans geven. Hoewel ze nog veel verdriet heeft om zijn liefdesbedrog hoopt ze hun relatie te kunnen redden. Grotendeels omwille van hun kinderen.

Nu de storm van kritiek rondom Waylons overspel is gaan liggen, laat zijn bedrogen vriendin Bibi Breijman van zich horen. In een uitgebreide videoboodschap op haar digitale kanaal vertelt ze over de afgelopen periode. Haar eerste reactie na de onthullingen over Waylon: ‘Dit kán niet, waar wás ik?’ En naar de vader van haar kinderen: ‘Wie bén jij?’ Vervolgens stuurde ze Waylon de laan uit. Maar al snel merkte Bibi dat dit voor haar niet de beste manier was om met de situatie om te gaan.

Respectvol 

Nu haar relatie met de zanger, met wie ze naast baby Chester ook dochter Teddy (3) heeft, in zwaar weer verkeert, neemt ze een voorbeeld aan haar vader en moeder. ‘Mijn ouders hebben het ook moeilijk gehad, maar ondanks alles zijn ze goed en respectvol naar elkaar gebleven. Ze zijn elkaar ook nooit afgevallen.’ (...)  Ik ben heel erg boos op mijn vent, maar wat lost dat op?’ Ze besluit: ‘Ik wens andere vrouwen in dezelfde situatie en mezelf sterkte. Dat heb ik hier en daar echt nog wel nodig, want ik ben er nog lang niet.’

 

 

Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

 

 

 

Article continues after the ad