Bibi Breijman Teddy

Als jongste telg in huize Bijkerk-Breijman, heeft Teddy het eigenlijk altijd voor het zeggen. En dat is niet altijd even makkelijk voor moeder Bibi. Waar ze normaliter niet op de kritiek van de welbekende moedermaffia zit te wachten, roept ze nu juist om hulp: ‘Kijk, en hier hoor je de moedermaffia nou nooit over’.

Het eenjarige dochtertje van Bibi en vriend Waylon steelt zonder twijfel met flinke regelmaat de show op haar moeders Instagram. Toch bewijst Bibi dat ze het soms ook flink te verduren heeft met haar kleine druktemaker. Zo laat ze in een grappig filmpje op Instagram zien hoe Teddy besluit om op haar moeders bovenlijf heen en weer te springen. Wanneer Bibi de moedermaffia met een knipoog om hulp vraagt, beaamt Teddy vervolgens dat de moedermaffia inderdaad niet om dit soort zaken geeft. 'Nee', zegt ze stellig wanneer Bibi klaagt dat je de moedermaffia nou nooit hoort als het kind een van de ouders ‘terroriseert’.

De tekst gaat verder onder de video

Stoute poes

Het is niet het eerste hilarische filmpje dat Bibi deze week van dochter Teddy online zet. Eerder deze week wist de eenjarige doerak ook al de harten van Bibi’s followers te veroveren. 'Hierbij nogmaals het korte maar krachtige mauw-verslag van Ted', schrijft de vlogger bij de video. In de korte video is te zien hoe het meisje al huilend vertelt over de ‘stoute poes’ die haar gekrabd heeft. Volgers van Bibi smelten bij het zien van de beelden en moeten er tegelijkertijd ontzettend om lachen. 'Hahaha, heerlijk kind is het toch. ‘Mauw’, hahaha', reageert een fan. Een ander vult al grappend aan: 'Als je een klotedag heb en je ziet dit… dan is alles weer goed.'

Article continues after the ad

Bron: Flair | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.