Goed communiceren is belangrijk. Niet alleen in je relatie, maar ook met je kind, zo laat Bibi Breijman maar weer zien. De zangeres probeert Teddy aan het praten te krijgen, maar daar heeft de kleine meid nog niet écht zin in.

Bibi schrijft bij het vertederende filmpje: 'Teddy’s eerste logopedie les! Een goed voorbeeld is het halve werk.. zie in m’n nieuwe vlog het eindresultaat van deze sessie #linkinbio #goedvoorbeeld.'

Article continues after the ad

Tekst gaat verder onder de foto.

Schamen

Allemaal leuk bedacht, maar de kleine meid trekt lekker haar eigen plan. Sterker nog, wanneer Bibi allerlei geluidjes blijft maken, geeft Teddy geen gehoor. Haar dochtertje steekt zelfs haar hoofd in een stoeltje. 'Ze schaamt zich nu al voor mij', concludeert Breijman dan ook.

Hilarisch

Haar volgers vinden het hele tafereel maar wat grappig. 'Geweldig, ik lig steeds weer krom van het lachen van je humor. Ik hou er van. ❤️🤣', reageert iemand. Een ander merkt op: 'Moet gelijk denken aan de "stem" van Pingu 😂❤️🐧.'

Puberzoon

Op 24 november 2018 werden Waylon en Bibi de trotse ouders van Teddy. Het meisje is het eerste kind van de twee samen. De zanger heeft ook een zoon uit een eerdere relatie, zo ziet hij er nu uit.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.