Niet alleen Maxime Meiland is met haar gezin aan het genieten van de langverwachte zonnestralen, ook Bibi Breijman en haar dochter Teddy waren er aan toe. Op Instagram deelt de influencer hilarische eerlijke kiekjes van zichzelf, maar vooral Teddy steelt de show op de achtergrond.

Naar de zon met Bibi en Teddy

'Eindelijk ff naar de zon', schrijft Bibi bij de vier hilarische foto's. 'Eddy Wally had het nodig 👻', grapt ze zelf. Op de plaatjes zie je Bibi met een vermoeid gezicht en vooral donkere wallen onder haar ogen. Op twee van de kiekjes draagt ze zelfs speciale oogmaskertjes. 

Boefje Teddy

Maar niet alleen Bibi haar donkere kringen vallen op, vooral dochter Teddy lijkt de aandacht te trekken. Op foto één kijkt ze vooral een beetje wazig naar haar moeder, maar op het laatste plaatje trekt ze maar al te graag een gekke bek naar de camera. 'Haha lekkere boeven kop op de achtergrond', zegt fotograaf William Rutten. 'Teddy zit te kijken....wat doet ze nu weer', laat een volger weten.

De tekst gaat verder onder de foto.

Article continues after the ad

Gezinsuitbreiding?

Het koppel is natuurlijk dolgelukkig met dochtertje Teddy, maar komt er binnenkort gezinsuitbreiding? Nu nog even niet, zo vertelde het koppel aan RTL Boulevard. 'Tuurlijk hebben we het over gezinsuitbreiding. We hadden het er van de week nog over', aldus Waylon. Bibi vult aan: 'Je eierstokken rammelen al sinds je moeder en vader bent.'

Genieten

'Maar het kost veel tijd', vervolgt Breijman. 'Ik wil alle tijd nog even bewaren om er echt voor Teddy te zijn en echt optimaal te genieten. (...) Gewoon ons werk kunnen doen zonder dat je alles tegelijk doet en niet geniet.'

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.