Bibi en Waylon

Bibi Breijman (29) is samen met Waylon (40) en dochtertje Teddy op een gezinsvakantie in Frankrijk. En dat de kleine meid daar behoorlijk van geniet, blijkt wel uit het schattige filmpje dat de vlogster deelt op Instagram.

Te zien is hoe Teddy in haar luier lekker aan het dansen is en ook Waylon gooit de voetjes van de vloer. 'Dit is rijkdom ❤️ #campinglife #crocsaanengaan #minidisco #cute #baby #dancingbaby', schrijft Bibi dan ook bij de heerlijke beelden.

'Rotkind'

Ook papa Waylon laat van zich horen. 'Rotkind!!! ❤️❤️❤️❤️', schrijft hij grappend onder de post. Daarnaast laat Chantal Janzen weten: 'That’s my Tedster!!🎉🎉💗💗' en Manon Meijers reageert: 'Zij is niet normaal!! 🤩❤️.'

Frankrijk

Bibi en Waylon reizen rond door Frankrijk en deden daarbij ook het luxe Monaco aan. Bibi deelde jaloersmakende plaatjes van Hôtel de Paris Monte-Carlo, Michelin-restaurant Le Louis XV - Alain Ducasse (pittig prijskaartje per gerecht), en een dikke Rolls Roys waar het gezin mee door de mondaine badplaats toert. Niet alleen Monaco is the place to be, ook onder meer Cannes, Parijs en Saint Tropez staan op het programma. Een mooie tour de France dus.

Article continues after the ad

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.