Bevallen van een tweeling en je vrijwel direct weer in een loeistrakke jurk hullen; Beyoncé kan dat. De zangeres heeft nog maar net het ziekenhuis mogen verlaten met haar twee baby's en ze heeft haar slanke figuurtje alweer terug. 

More content below the advertising

In shape

Hoe ze het doet weet niemand, maar de superster lijkt haar fitte lichaam alweer terug te hebben. Ze beviel twee maanden geleden van zoontje Sir en dochtertje Rumi. Toen was ze het gesprek van de dag en nu weer. Beyoncé deelt een aantal foto's waarop ze in een loeistrak jurkje van House of CB te zien is. De foto's schijnen al elf dagen geleden gemaakt te zijn, wat betekent dat ze anderhalve maand na de bevalling alweer in shape is. 

Blue Ivy

Of Beyoncé ooit haar geheim zal delen, is niet bekend. De zangeres heeft al een dochtertje met haar man Jay Z, Blue Ivy. Na de bevalling van haar eerste kind paste ze ook snel weer in haar strakke jurkjes. 

 

Een bericht gedeeld door Beylite (@beylite) op

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP