Bevallen van een tweeling en je vrijwel direct weer in een loeistrakke jurk hullen; Beyoncé kan dat. De zangeres heeft nog maar net het ziekenhuis mogen verlaten met haar twee baby's en ze heeft haar slanke figuurtje alweer terug. 

In shape

Hoe ze het doet weet niemand, maar de superster lijkt haar fitte lichaam alweer terug te hebben. Ze beviel twee maanden geleden van zoontje Sir en dochtertje Rumi. Toen was ze het gesprek van de dag en nu weer. Beyoncé deelt een aantal foto's waarop ze in een loeistrak jurkje van House of CB te zien is. De foto's schijnen al elf dagen geleden gemaakt te zijn, wat betekent dat ze anderhalve maand na de bevalling alweer in shape is. 

Blue Ivy

Of Beyoncé ooit haar geheim zal delen, is niet bekend. De zangeres heeft al een dochtertje met haar man Jay Z, Blue Ivy. Na de bevalling van haar eerste kind paste ze ook snel weer in haar strakke jurkjes. 

 

Een bericht gedeeld door Beylite (@beylite) op

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto's die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren.

Lieke van Lexmond

André Hazes

Olcay Gulsen

Georgina Verbaan

Barry Atsma

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Met een druk tv-jaar voor de boeg vond Paul de Leeuw (56) het hard nodig even geestelijk bij te tanken. En waarom dan niet het nuttige met het aangename verenigen en meteen een beetje fysiek bijkomen?

Daarom reisde de nog altijd populaire presentator met zijn man Stephan Nugter (50) naar het zonnige Miami Beach in de Amerikaanse vakantiestaat Florida. Even zonder hun zoons Kas (16) en Toby (15), zodat Paul en Stephan samen wat échte qualitytime hadden. Een six- pack heeft de RTL4-ster natuurlijk nooit gehad, maar hij ziet er op zijn manier toch redelijk strak uit. En hoewel een Speedo geen optie meer is, durfde Paul het aan om voor het oog van heel mondain Miami de golven te trotseren in een zwembroek met een ‘Brabants bontje’.

Dit artikel komt uit Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? 

Beeld: Edwin Smulders