Gordon is bijna twee weken een getrouwd man. Maar wie zijn gelukkige echtgenoot is, blijft nog even geheim. Ondertussen draait de geruchtenmolen op volle toeren. Dit keer is het Rogier die Gordons kersverse wederhelft lijkt te zijn.

Foto's

Heel Nederland hoopt dat Gordon in het huwelijksbootje is gestapt met Rogier. Sinds het moment dat de liefdevolle vader van een dochter in beeld kwam, spreken kijkers over een match made in heaven. En nu lijkt Rogier het droomhuwelijk te bevestigen. De Leidenaar gooide namelijk ineens een hele reeks foto's van Zuid-Afrika online. En hij is bijzonder enthousiast over zijn avonturen. Opvallend, want een afgewezen man zou op dit moment zwelgen in liefdesverdriet.  

Manuel

Daarbij is concurrent Manuel een stuk stiller op social media. De Italiaanse steward heeft nog geen kiekjes geplaatst en schermde zijn Facebookaccount sinds gisteren af. Hierdoor lijkt de uitspraak van Gordons zus dat ze al twee weken wist van het huwelijk met Manuel inderdaad een afleidingsmanoeuvre te zijn.

 

Heerlijk! #bluewater #mountains #capetown #swimming #swimmingpool #zwembad #zwemmen #bergen #afrika #kaapstad #green #groen #awesome

Een bericht gedeeld door Rogier van der Linden (@rogier_van_der_linden) op

 

Oeh lala😉🤪🤣 #blackandwhite #blotebast #sexy 😬

Een bericht gedeeld door Rogier van der Linden (@rogier_van_der_linden) op

Beeld: Peter Smulders

Vorige week arriveerden actrice en schrijfster Fajah Lourens (36) en modemiljonair en investeerder Roland Kahn (65) samen op de première van de film Fifty Shades Freed, in het Amsterdamse Theater Tuschinski. Dat gaf ter plekke uiteraard meteen geklets. Zijn Fajah en Roland een setje? fluisterden toeschouwers langs de rode loper zó hard, dat het gekrijs van de passerende trams hen niet eens overstemde. Op zich geen gekke gedachte: Fajah is al tijden niet gesignaleerd met haar laatste minnaar van dienst (timmerman Igor), en Roland zou na relaties met onder anderen Sylvana (Simons), Jasmin en Xiomara – net als Fajah alle drie sexy, exotische dames – weer op de vrijersmarkt zijn.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Na de scheiding van Sylvie Meis maakte Rafael van der Vaart er geen geheim van dat hij het vreselijk vond dat hun zoon Damián in een gebroken gezin moest opgroeien. Nu dreigt dat opnieuw te gebeuren met zijn dochtertje Jesslynn, dat hij kreeg met nieuwe liefde Estavana Polman. Wat is er aan de hand? 

Toen Rafael voor zijn nieuwe liefde Estavana Polman naar Denemarken verhuisde, liet hij Damián zo vaak als mogelijk overvliegen. Ook Damián genoot (en geniet) van elk samenzijn met zijn vader. En toen hij vorig jaar broer werd van halfzusje Jesslynn, liet een trotse Rafael op social media weten: ‘Grote broer aanbidt babyzusje.’ Niets leek Rafaels nieuwe gezinsgeluk in de weg te staan. Tot nu! Rafaels voetbalcontract bij FC Midtjylland loopt deze zomer af en het ziet er niet naar uit dat het wordt verlengd of dat andere Deense clubs de aanvallende middenvelder een aanbieding zullen doen. In het voetbalwereldje gonst het van de geruchten dat clubs uit Qatar en China voor hem in de rij staan. Voor Rafael een lastige keuze, want grote liefde Estavana heeft haar handbalcontract bij Team Esbjerg net met een jaar verlengd. 

Lees het gehele artikel in Story editie 7. Nu in de winkels. 

Beeld: Peter Smulders