Gordon is bijna twee weken een getrouwd man. Maar wie zijn gelukkige echtgenoot is, blijft nog even geheim. Ondertussen draait de geruchtenmolen op volle toeren. Dit keer is het Rogier die Gordons kersverse wederhelft lijkt te zijn.

Foto's

Heel Nederland hoopt dat Gordon in het huwelijksbootje is gestapt met Rogier. Sinds het moment dat de liefdevolle vader van een dochter in beeld kwam, spreken kijkers over een match made in heaven. En nu lijkt Rogier het droomhuwelijk te bevestigen. De Leidenaar gooide namelijk ineens een hele reeks foto's van Zuid-Afrika online. En hij is bijzonder enthousiast over zijn avonturen. Opvallend, want een afgewezen man zou op dit moment zwelgen in liefdesverdriet.  

Manuel

Daarbij is concurrent Manuel een stuk stiller op social media. De Italiaanse steward heeft nog geen kiekjes geplaatst en schermde zijn Facebookaccount sinds gisteren af. Hierdoor lijkt de uitspraak van Gordons zus dat ze al twee weken wist van het huwelijk met Manuel inderdaad een afleidingsmanoeuvre te zijn.

Article continues after the ad
 

Heerlijk! #bluewater #mountains #capetown #swimming #swimmingpool #zwembad #zwemmen #bergen #afrika #kaapstad #green #groen #awesome

Een bericht gedeeld door Rogier van der Linden (@rogier_van_der_linden) op

 

Oeh lala??? #blackandwhite #blotebast #sexy ?

Een bericht gedeeld door Rogier van der Linden (@rogier_van_der_linden) op

Beeld: Peter Smulders