De afgelopen weken was het al aardig speculeren wíe er nu mee zouden doen aan Expeditie Robinson. Door middel van verschillende teasers werden de deelnemers één voor één onthuld. 

Tot nu dan: want RTL heeft zojuist al zes leden bekend gemaakt van Kamp Zuid. Influencer Donny Roelvink, zanger Jody Bernal, vlogger Nienke Plas, rapper Josylvio, hiphopartieste I am Aisha en comedian Steven Brunswijk zijn de eerste deelnemers van Expeditie Robinson. Maar één kandidaat blijft nog in het duister...

Article continues after the ad

Kamp Noord

De zender maakt binnenkort bekend welke castleden - in totaal veertien BN'ers en zeven onbekende Nederlanders - er nog meer moeten zien te overleven op een eiland. Het zevende en laatste lid van Kamp Zuid wordt op 30 augustus bekendgemaakt tijdens de fandag van het tv-programma. Expeditie Robinson is vanaf 6 september om 20.30 uur te zien bij RTL 5, de exclusieve voorpremière van de eerste aflevering valt in aanwezigheid van presentatoren Nicolette Kluijver en Dennis Weening te bekijken in Pathé Utrecht Leidsche Rijn.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief. 

Bron: Boulevard, ANP | Beeld: ANP