Bettina Holwerda viert vandaag dat haar jongste dochtertje Molly vandaag precies 4 weken oud is. En dat doet ze niet zomaar, want zij en Jim Bakkum hebben een heftige periode achter de rug. De kleine Molly werd namelijk opgenomen in het ziekenhuis.

Gelukkig is Molly nu weer helemaal gezond en is het tijd om terug te blikken op haar bijzondere geboorte. 'Dit tijdstip, 4 weken geleden. Ik zat, langer dan me lief was, uuuren naar de auto’s te kijken die af en aan reden, op weg naar werk, school, huis etc. Terwijl wij in dat kamertje 1 van de meest bijzondere momenten van ons leven meemaakten. Die tegenstelling was fijn', schrijft Bettina bij een foto op Instagram.

Verrassing

Bettina en Jim dachten aanvankelijk dat het een jongetje zou worden, maar dat hadden ze blijkbaar toch mis. 'Zijn (dat dachten wij toen nog) bedje stond al klaar met warme kruiken die allang weer koud waren toen ze om 16.04 aangepakt werd door haar vader en door hem bij mij werd gelegd. Vandaag staat Bettina even stil bij de geboorte. 'Molly is vandaag 4 weken bij ons, alsof het nooit anders is geweest.'

Heftige periode

Vlak na de geboorte ging het niet goed met Molly. 'Ons kleine meisje moest worden opgenomen met een infectie,' liet Jim toen weten op sociale media. 'Wat volgde waren twaalf dagen met pieken en dalen.' Gelukkig gaat het inmiddels goed met de kleine Molly en mag er vandaag gevierd worden dat ze 4 weken oud is.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP