Al wekenlang doet het gerucht de ronde dat het huwelijk van Wesley en Yolanthe Sneijder-Cabau zou wankelen. Zo is Yolanthe nauwelijks nog thuis in de echtelijke villa in Qatar. Nu er een appartement wordt gehuurd aan het Amsterdamse IJ, náást dat van Yolanthe’s zus Xelly, vrezen vrienden het ergste. 

Een verhuizing is altijd pittig,’ zei Yolanthe Sneijder-Cabau, nadat Wesley een contract had ondertekend bij Al-Gharaffa Sports Club in Qatar. Wist Yolanthe tijdens hun eerdere verhuizingen naar Madrid, Milaan, Istanbul en Cannes snel haar draai te vinden, in Doha lijkt ze niet te kunnen aarden. Nadat het jetsetkoppel hun villa had betrokken, is Yolanthe daar nauwelijks geweest. Wél werd ze met zoontje Xess Xava (2) in Nederland, Londen en Mexico gespot en genoot ze met haar vriendinnen van een vakantie in Miami. Daar werd ze in een nachtclub óók gesignaleerd met Maurice ‘Momo’ Mobetie, de ex-vriend van Sylvie Meis! ‘Ze hadden het erg gezellig met elkaar,’ aldus clubbezoekers tegen Story. ‘Yolanthe hing de hele avond om Momo heen. Die twee hebben overduidelijk een klik met elkaar.’ Na nog een paar dagen in Los Angeles te hebben vertoefd, vloog Yolanthe naar Zweden voor de bruiloft van haar broer. Volgens insiders zou het steeds meer aan Wesley beginnen te knagen dat hij al wékenlang alleen in Qatar zit. ‘Op deze manier groeien ze steeds meer uit elkaar.’ Het feit dat Yolanthe sinds kort over een huurappartement beschikt aan het Amsterdamse IJ zou het scheidingsgerucht verder aanwakkeren. Opmerkelijk: in hetzelfde luxueuze appartementencomplex woont ook Yolanthe’s zus Xelly. 

Lees het hele verhaal in Story editie 20. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Het lijkt erop dat Brad Pitt en Angelina Jolie iets meer tot elkaar zijn gekomen in hun 'vechtscheiding'. Volgens een bron zou Angelina een handreiking naar Brad hebben gedaan om er samen uit te komen wat betreft co-ouderschap. 

Brad en Angelina zouden elkaar 'stiekem' ontmoet hebben bij haar thuis. "Het was de eerste keer dat ze bij elkaar kwamen om dingen door te spreken en een beslissing te maken in het belang van hun zes kinderen. Het was een succes en ze willen dit graag voortzetten", aldus de bron. "Angelina was klaar met moddergooien en wil graag met Brad tot een oplossing komen. Brad heeft al die tijd de vrede bewaard tussen hen en kijkt er naar uit om een rustigere situatie voor de kinderen te realiseren."

Drank en drugs

Jolie vroeg op 20 september 2016 de scheiding aan van Brad en sindsdien leefde het voormalige glamourkoppel in onmin met elkaar. Angie beweerde dat Brad teveel dronk en drugs gebruikte, wat resulteerde in een 'vervelende verhouding met hun kinderen'. Volgens Brad is dit onzin en wil hij juist niets liever dan veel tijd met zijn kinderen doorbrengen, waartoe hij naar eigen zeggen 'prima in staat is'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Een tweede kindje adopteren was al een tijdje een grote wens van Wesley Sneijder en Yolanthe. Binnenkort zou die wens misschien werkelijkheid kunnen worden. "We wachten nu tot we worden gebeld."

Een kwestie van weken is het echter niet, benadrukt de presentatrice van het nieuwe RTL-programma The Talent Project. "Het kan nog wel twee jaar duren voordat we iets horen. Als het komt, dan komt het."

Happy family

Yolanthe werd na een lang en medisch traject in 2015 voor het eerst moeder van haar zoontje Xess Xava. Daar is ze nog altijd zielsgelukkig mee. "Ik heb Xess altijd bij me, hij is mijn alles", zegt ze.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some true artists over here 👩🏻‍🎨👨🏼‍🎨😁🎨

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Wesley kreeg eerder al een zoon uit een eerdere relatie, de nu elfjarige Jessey.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

My boy ❤️

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron, beeld: ANP