André Hazes jr. trouwen

Dat André Hazes graag wil trouwen met zijn vriendin Monique Westenberg, wisten we al. Maar de zanger is nog niet op één knie gegaan voor Monique. Gisteren waren de twee op een bruiloft en gebeurde er iets bijzonders met Monique.

Monique heeft een foto van het bijzondere moment gedeeld op haar Instagram. "Vangst van de dag", schrijft ze erbij. Ze heeft het bruidsboeket gevangen en als we de traditie mogen geloven, is zij de volgende die in het huwelijksbootje stapt. Hierdoor zal André toch echt een beetje vaart moeten gaan maken met zijn aanzoek.

Article continues after the ad

Aanzoek

Vorig jaar in december onthulde de zanger dat Monique écht mevrouw Hazes zal gaan heten. "2019 gaat het jaar van Monique worden, dat heeft ze verdiend. Ze heeft het niet makkelijk met mij gehad", zei hij destijds tegen Privé.

Hoe het aanzoek eruit gaat ziet, wist André nog niet. Hij heeft in ieder geval grootse plannen en zal zijn vriendin ten huwelijk vragen in het bijzijn van familie en vrienden. "1+1=2, dus iedereen verwacht dat dit met kerst gaat gebeuren. Dat vind ik dan weer niet leuk, want dan ligt het er misschien te dik bovenop."

JA, ik wil

Monique heeft wel grote verwachtingen van het aanzoek. "Ik verwacht toch dat hij iets origineels gaat doen, dit jaar nog", zei ze in april tegen De Telegraaf. Als André dan eindelijk op één knie voor haar gaat, zal ze in ieder geval volmondig JA zeggen.

Trouwplannen

Hoewel André grootse plannen heeft voor zijn grote dag, hoeft het voor Monique allemaal niet zo groot. "Ik wil het liefst trouwen met alleen familie en beste vrienden om ons heen. Een klein huwelijk", vertelde ze eerder aan ons. "Maar André wil alles groots aanpakken. Daarin zullen we elkaar tegemoet moeten komen."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Flaironline.nl | Beeld: ANP