Rachel Hazes heeft zich teruggetrokken in haar woning in het Spaanse Barcelona om daar in alle rust te werken aan haar tweede boek. Zodra dat gepubliceerd is, zal het ook meteen gedaan zijn met alle rust: naar verluidt zullen Rachels onthullingen veel stof doen opwaaien, omdat ze over alles en iedereen DE WAARHEID zal vertellen! Story sprak met haar.

De verrassing was groot toen Rachel Hazes (50) op haar Instagram-pagina aangaf naar Barcelona te zijn verhuisd. Waar Rachels kinderen Roxeanne (27) en André (26) hun jarenlange ruzie onlangs bijlegden en daarvan op social media iedereen op de hoogte stelden, vertrok de weduwe van André Hazes senior in alle stilte naar Spanje.

Bestseller 

‘Iedereen denkt nu dat ik definitief in Spanje woon maar dat is niet zo,’ vertelt Rachel aan Story. ‘Ik heb hier mijn intrek genomen omdat ik hier in alle rust aan mijn tweede boek kan werken.’ Hoewel Rachel nog even het stilzwijgen bewaart over de inhoud van haar tweede boek, dat ongetwijfeld net zo’n bestseller zal worden als het eerste, ligt het in de lijn der verwachtingen dat ze dieper zal ingaan op haar moeizame verhouding met schoondochter Monique Westenberg en de verwijdering van dochter Roxeanne. 

Eenzame periode

Rachel zal er ook niet aan ontkomen in haar boek duidelijkheid te verschaffen over haar mentale inzinking en de vermeende zelfmoordpoging die ze in 2017 zou hebben ondernomen, zoals de advocaat van haar voormalige hartsvriendin Marieke onlangs in de rechtbank ter sprake bracht. Het moet voor Rachel hoe dan ook enorm confronterend zijn onder de Spaanse zon terug te blikken op de donkere, eenzame periode die achter haar ligt. Er zijn binnen de kring rond haar zoon André en dochter Roxeanne wel zorgen over de gevolgen van Rachels boek binnen de familie Hazes. Hun onderlinge relatie is al bijzonder broos, en allerhande in de openbaarheid gebrachte gevoelens kunnen die situatie verergeren. Zal Rachels boek voor een definitieve breuk zorgen, of zal haar openheid en eerlijkheid juist meer begrip en respect opleveren?

Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.