Afgelopen weekend is op 84-jarige leeftijd actrice, cabaretière en zangeres Adèle Bloemendaal overleden. Adèle Bloemendaal was ruim een halve eeuw actief in het theater en op televisie. Ze speelde vaak volkse Amsterdamse types en kenmerkend waren haar nasale stemgeluid en haar volle schaterlach. 

Extra bijzonder is daarom De Grote Drie-musical, vanaf februari te zien in de Nederlandse theaters. Een show waarin 3 grootheden samenkomen. Want stel je eens voor dat Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong samen een programma zouden maken: een show rond hun grootste successen…

Drie vedettes

De échte drie vedettes bij elkaar brengen, dat kan helaas niet meer. Daarom brengen drie top-actrices de gouden stemmen van 'De Grote Drie' nu terug op het toneel. Natuurlijk met hun mooiste repertoire, maar ook met hun vertrouwde nukken en streken. Je ziet de diva's tijdens de heftige voorbereidingen en bij hun turbulente reis naar het verre buitenland.

Een hilarisch samenzijn van drie grande dames, met een hoofdrol voor hun mooiste liedjes als 'Dobbe, Dobbe Dobbe', 'Ik hoef alleen maar even zo te doen',' Wat heb je gedaan, Daan', 'De vleselijke woning', 'Het is over', ' Wat voor weer zou het zijn in Den Haag', 'De Wandelclub' en 'Roll another one'. Met een live orkest brengen de drie een concert dat we nooit zagen, maar toch érg hebben gemist.

Gratis upgrade

De Musical & Theater Club biedt vanaf vandaag kaarten met een gratis rang-upgrade aan voor De Grote Drie. Een mooi eerbetoon naar aanleiding van het trieste nieuws van afgelopen weekend. Klik op deze link voor meer informatie. 

 

538-DJ Sander Lantinga is vrijdag vader geworden van zijn derde spruit: dochter Cato Doortje. En met drie kids in huis is het opeens wel heel erg druk…

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Sylvie laat niet vaak de zachtere kant van zichzelf doen. De presentatrice wordt dan ook vaak omschreven als 'koel', maar daar lijkt ze met haar nieuwe programma verandering in te willen brengen. 

In 'Sylvies Dessous Models' gaat ze op zoek naar een nieuw model voor haar eigen lingerielijn. En dat wordt zeer emotioneel als we de presentatrice mogen geloven. Krijgen we hierin eindelijk 'de echte Sylvie' te zien zoals ze het zelf ook zegt?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: AD | Beeld: ANP