Op tjox.nl vind je de leukste (en handigste) boxen met voordeel. Tjox heeft nu een box vol Dettol-producten, waarmee je keuken zo weer hygiënisch schoon is.

Maak je geen zorgen over je handen want de handzeep is heerlijk verzorgend. Daarbij zit er in de box zelfs een bacteriedodend middel voor bij je wasgoed en een Magic Foam t.w.v. 30 euro!

De Dettol tjox box: nu van € 50,25 voor € 34,95 én gratis thuisbezorgd.

Wat zit er in de Dettol box:

  • Dettol Power & Fresh Multi-Reinigingsdoekjes Original 80 stuks
  • Dettol Power & Fresh Allesreiniger Original 1,5 liter
  • Dettol Perfecte Hygiëne – Toevoeging bij de was – Sensitive 1,5 liter
  • Dettol Hygiënische Doekjes 2-in-1 15 stuks
  • Dettol Wasgel Original Handzeep 250 ml
  • Dettol Magic Foam starterskit 200 ml t.w.v. €30,-

»BESTEL DE DETTOL TJOX BOX HIER «

Jodie Foster laat zelden iets los over haar privéleven. De gelauwerde Amerikaanse actrice staat sinds haar derde voor de camera en probeert op die manier ‘te overleven’. Dat resulteert niet alleen in wilde speculaties over haar liefdesleven, maar ook over de vader van haar kinderen...

De afschuwelijke ervaring zou Jodie destijds hebben doen besluiten zo weinig mogelijk van haar privéleven prijs te geven. Was haar liefdesleven lange tijd een raadsel, over de vader van haar zonen houdt Jodie tot op de dag van vandaag haar lippen stijf op elkaar. Gezegd wordt dat haar goede vriend acteur Mel Gibson de vader van Charles en Kit is, maar ook de homoseksuele en inmiddels overleden castingdirector Randy Stone wordt genoemd. Zelfs Charles en Kit weten het niet! Jodie zou haar zoons, nu 20 en 17 jaar, het grote geheim willen vertellen wanneer ze 21 zijn. Intussen trekt ze zich van alle speculaties niets aan. Ze geniet van haar gezinsleven, de successen die ze als actrice én regisseuse boekt, en het feit dat ze het nu rustiger aan kan doen. ‘Ik kan doen waar ik zin in heb. Dus als ik een rolletje wil spelen in een filmpje van iemand die voor het eerst in zijn eigen appartement iets opneemt met zijn telefoon, kan ik dat doen.’ En met onvergetelijke glansrollen in films als The Accused, The Silence of the Lambs, Panic Room en Flightplan op haar naam heeft Jodie daar helemaal gelijk in.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP