Beschuit met muisjes: Tabitha Foen-A-Foe is in verwachting van haar eerste kindje. De sensatie uit Beste Zangers en haar vriend Mouron worden binnenkort ouders.

Dat laat de 28-jarige zangeres weten via Instagram.

Liefde

Op de foto is duidelijk een (blote) babybuik te zien. Haar vriend Mauron staat naast haar, met ontbloot bovenlijf, en kust teder haar voorhoofd. 'From love you were created, with love you will grow. In love we’ll be waiting, to forever hold you close', staat erbij geschreven. 

Zware jeugd

Tabitha was vorig jaar de meest gestreamde vrouwelijke Nederlandse artiest. Ze brak door met hits als Hij is van mij, Slapen met het licht aan, Het spijt me niet en Moment.

Article continues after the ad

Maar haar leven verliep niet altijd succesvol. Zo vertelde ze onlangs in een interview met de Volkskrant openhartig over haar zware jeugd. 'Mijn kindertijd bekijk ik als een droom, vanaf de dag dat mijn vader overleed kwam ik in een harde wereld terecht. Op school had ik net geleerd wat een dozijn was. Twaalf potloden in een doosje. Eerst had ik twaalf potloden, nu was er nog maar één over: mijn moeder. Alles was weg.'

Gelukkig samen

Tabitha is momenteel ook te zien in het programma Beste Zangers. In september bracht ze haar debuutalbum uit, Hallo met mij. Het tweetal is al drie jaar samen. Tabitha en Mauron delen regelmatig foto’s waarop zij samen gelukkig in de lens kijken. 

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.