Al jaren beweert Norbert Kleijngeld (53) dat Guus Hiddink (71) zijn vader is. De voetbaltrainer heeft dit altijd stellig ontkend en krijgt daarbij nu hulp uit onverwachte hoek! Story spoorde Norberts halfzus Monique Hogendoorn (47) op, die uitlegt hoe het wérkelijk zit.

Het is lovenswaardig hoe beheerst Guus Hiddink blijft onder de vaderschapstheorie van Norbert Kleijngeld, die al jarenlang rond toetert zijn zoon te zijn en de voetbaltrainer meermalen trachtte over te halen een DNA-test te doen. Hiddink werkte daar nooit aan mee, waardoor Norbert publiekelijk blijft grossieren in aannames, verwekkingsscenario’s en ongefundeerde verwijten. Zo verschijnt er binnenkort een boekje van Norbert waarin hij zijn visie op de werkelijkheid beschrijft. Daarin zet hij Guus neer als een man die zijn leven volledig heeft geruïneerd en hem geestelijk zelfs zou hebben verkracht! Guus weigerde ten behoeve van het boekje te reageren op de verwijten en de verhalen dat Norbert zijn zoon zou zijn. Daarbij heeft de topcoach nu hulp gekregen uit onverwachte hoek! Story spoorde Norberts halfzus Monique Hogendoorn op in Noord-Brabant, en kreeg van haar een verhelderend inkijkje in de familiebanden van Norbert en zijn gedroomde vader. ‘Ik zoek al tijden contact met Norbert, maar hij negeert me volledig. Hij heeft me zelfs van Facebook gegooid,’ vertelt Monique thuis aan Story. ‘Ik probeer hem al heel lang duidelijk te maken dat Guus Hiddink níet zijn vader is, maar dat mijn vader Joop (verdere persoonsgegevens bekend bij Story) uit Nijmegen zijn verwekker is.’ Om haar woorden kracht bij te zetten, laat Monique een Facebookgesprek tussen haar en Joop aan Story zien, waarin hij aangeeft Norberts vader te zijn. Monique zegt: ‘Ik heb Joop gevraagd: Hoe groot acht u de kans dat Norbert en ik familie zijn? Daar antwoordde hij op met: Honderd procent! Waarom zou hij daarover liegen? Daar heeft hij geen enkel belang bij. In eerste instantie wilde Joop ook meewerken met een DNA-test, maar later krabbelde hij ineens terug. Dat is erg jammer, want dan zou definitief aangetoond worden dat Norbert mijn halfbroer is – we hebben verschillende moeders. Ik heb Norbert ook voorgesteld dan maar met míj een DNA-test te doen, maar daar reageert hij niet op. Kennelijk wil hij alleen met Guus Hiddink een DNA-test doen, omdat hij dan alle media-aandacht krijgt. Norbert weet dat Guus nooit een DNA-test zal doen, en op deze manier kan hij dus tot zijn dood ‘profiteren’ van zijn eigen uitlatingen dat hij de zoon van voetbaltrainer Guus Hiddink is.’

Beeld: Peter Smulders

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders