Na een heftig eerste trimester, maakte Amber Brantsen in juli bekend zwanger te zijn. Inmiddels weet ze ook wat het geslacht zal worden. 'We zijn helemaal in de wolken', schrijft Amber bij een kiekje van haar en haar vriend Rachid.

Meisjesmama

'Ik word een meisjesmama! Rachid Finge wist het allang, maar roze is toevallig wel míjn kleur', schrijft ze onder een foto van hen samen, innig omhelzend. 'We zijn helemaal in de wolken', schrijft de nieuwslezeres.

Amber Brantsen zwanger

Begin juli werd Amber onwel tijdens het presenteren van het NOS Journaal. Later maakte ze op Twitter bekend in verwachting te zijn. 'Wij verwachten in februari 2021 ons eerste kindje', kondigde de 30-jarige Amber aan bij een lief filmpje waaruit blijkt dat er een kleintje op komst is.

Article continues after the ad

‘Heftig eerste trimester’

'Dat gezegd hebbende beleef ik een behoorlijk heftig eerste trimester. Misselijkheid in combinatie met een extreem lage bloeddruk is een slechte mix. Ik voel me dan ook erg beroerd en dat is de reden dat ik momenteel even niet op tv ben', legde de nieuwslezeres destijds uit. 'Ze zeggen dat het beter wordt, dus daar hou ik me aan vast. En ondanks alles zijn we natuurlijk ontzettend dankbaar dat er een kleintje onderweg is!'

Liefdesgeluk

Amber en Rachid Finge, die jarenlang actief was als nieuwslezer op de radio en nu werkzaam is bij Google, zijn al enkele jaren samen. Hun liefdesgeluk wordt begin 2021 dus bezegeld met een eerste kindje.

Bron: Flaironline.nl | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.