Gelukkig is er ook nog goed nieuws in deze moeilijke tijd. Voormalig K-otic-zangers Sita Vermeulen (39) kondigt namelijk zojuist aan zwanger te zijn van haar eerste kindje. 

Op Instagram deelt ze een foto van haar zwangere buik en schrijft: 'Mooi nieuwtje in deze bizarre tijd.' Toch brengt het ook maatregelen met zich mee. 'In quarantaine tot september', laat ze nog weten. Daarmee doelt ze op het coronavirus en het feit dat ze waarschijnlijk in deze maand is uitgerekend.

Ex Froukje de Both

Sita Vermeulen is dolgelukkig met Daniël Sleutel. Zó gelukkig zelfs dat de twee zijn gaan samenwonen in het pittoreske Ilpendam. ‘Ik heb een tijd in Amsterdam gewoond,’ vertelt Daniël aan Story. ‘Maar eerlijk gezegd was ik de drukte wel een beetje zat. Nu woon ik in Ilpendam bij Sita.’ Dat ze nu weer zo gelukkig zijn, had het liefdeskoppel niet kunnen bevroeden toen ze eerder besloten hun relatie te verbreken. ‘We zijn even uit elkaar geweest,’ vertelde Sita destijds aan Story. ‘Die breuk hadden we allebei even nodig om na te denken. Met een perfect resultaat.’ Overigens is Sita’s geliefde geen onbekende in het showbizzwereldje. Eerder beleefde hij een romance met Froukje de Both, in de tijd dat zij in Goudkust schitterde als Mariëtte Zomers.

K-otic

Sita brak door toen ze meedeed aan het programma Starmaker en in de popgroep K-otic kwam. Damn (I Think I Love You) was het eerste nummer en daarmee scoorde de groep meteen een dikke hit. Ook het duet I Was Made To Love You samen met Bart Voncken kwam uit op single. Toen de groep uit elkaar ging scoorde Sita in het begin nog wat hitjes, maar daarna werd het stiller. Momenteel is ze te zien in verschillende kindervoorstellingen.

Article continues after the ad

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.