Drukke tijden voor Sanne Vogel (en haar verloofde). De actrice is tussen Kerst en Oud & Nieuw bevallen van haar tweeling. Op 28 december zette de nieuwbaken moeder een zoon en een dochter op de wereld, zo laat het agentschap van de actrice weten aan het ANP.

Broer en zus hebben allebei bijzondere namen gekregen. Het jongetje draagt de naam Loewy Bertus en het meisje heet Bella Jo.

Article continues after the ad

Rust en ruimte

Sanne en haar verloofde Melchior zijn heel gelukkig, aldus haar agent. De kersverse ouders verlangen nu naar rust. "Het gaat goed met moeder en de kinderen en ze kunnen nu alle rust gebruiken die nodig is voor een gezonde start van het nieuwe jaar."

Sanne maakte in juli bekend dat ze in verwachting was van een tweeling. Ook deelde ze eerder al trots een paar kiekjes van de babykamer.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kinderkamer, deel twee. De rotanwiegjes: Mijn lieve tante Hennie(87) het zusje van mijn oma(rip), kocht jaren geleden een Rotan wieg voor haar eerste kind. Zwanger bij oom Hans achterop de fiets met de wieg op schoot. Ze weet het nog precies vertelde ze me laatst. In die wieg lagen heel wat (achter)tante’s, ooms, nichten en neven van mij. Hij stond al wat jaartjes op haar zolder te wachten tot mijn kroost erin kon liggen. Maar toen was ik opeens zwanger van een tweeling en was 1 wieg niet genoeg. Ik vroeg jullie via Instagram om hulp. Kreeg honderden tips, zo lief! Uiteindelijk konden we een exact dezelfde wieg overnemen, die ook al jaren in een familie is geweest. Mijn moeder had bedacht dat wij wel samen de stoffering konden doen, maar daar werden we beide strontje zenuwachtig van. We zijn kokers, geen naaiers :) Dus lieten mijn ouders de wiegjes bekleden door een echte prof, helemaal veilig, qua regels. Helemaal naar mijn wens, nonchalant, geen strikken, geen hemeltjes. Super blij met het eind resultaat. Deze bedjes zijn trouwens voor overdag. S’nachts slapen ze bij ons op de kamer in Co-sleepers van @bednestofficial -de super schattige mobieltjes boven de wiegjes van biologisch katoen zijn van @lidorworld -de muziek uil is van biologisch bamboo van @bamboomofficial -de andere spulletjes waren cadeautjes van vrienden en familie. #nursery #babykamer #rotan #familie #tweeling #twins

Een bericht gedeeld door Sanne Vogel (@sannevogel) op

Eerdere zwangerschap

In de zomer van 2018 verloor zij na een zwangerschap van vier maanden haar dochtertje. ”De details doen er niet toe, het verdriet was groot.” Ze vertelde openhartig over deze moeilijke periode in RTL Late Night. Ze bracht dat verdrietige nieuws zelf naar buiten omdat het verlies van een ongeboren kind nog altijd een taboe is.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, beeld: ANP