De beschuit met blauwe muisjes kan op tafel bij Daley Blind. De voetballer is namelijk vader geworden van een zoontje, zo is te lezen op de site van Ajax.

De selectie vertrok gisteren naar Valencia om een wedstrijd te spelen in de Champions League. De grote afwezige? 'Daley Blind voegt zich pas vanavond bij de groep. Hij werd vandaag vader van een zoon en reisde om die reden niet met de selectie mee', verklaart de club.

Article continues after the ad

Derde generatie

Ze vervolgen: 'Op naar een mooie tijd met jouw gezin en laten we hopen op een derde generatie Blind in Ajax 1 over twintig jaar.' De vader van Daley, Danny, kwam in de jaren tachtig en negentig ook voor Ajax uit. Hoe hun pasgeboren zoontje precies heet, is nog niet bekend gemaakt.

Love story

Daley is al meer dan acht jaar samen met Candy-Rae. Vorig jaar juni ging de Ajax- en Oranje-speler voor Candy-Rae op zijn knieën en een jaar later, in juni 2019, stapten de twee in het huwelijksbootje. Van de grote dag deelde het stel de mooiste kiekjes én verklapten de twee in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Op die foto’s was al een klein buikje te bekennen. Of de twee een jongen of een meisje kregen, bleef een verrassing.

Bron: Nu.nl | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.