Gordon wilde zijn ex Kevin Bulgac na het einde van hun prille romance nooit meer zien. Maar de kans is groot dat de zanger binnenkort oog in oog komt te staan met de man die hij voor het laatst zag in de rechtszaal.

De romance tussen Gordon en Kevin Bulgac eindigde op z’n zachtst gezegd niet al te vriendelijk. Kort nadat Gordon begin 2018 bekendmaakte iets moois te delen met de student geneeskunde, kwam hij erachter dat zijn nieuwe vriend meerdere relaties met mannen én vrouwen onderhield. 

Article continues after the ad

De rechtszaal 

Gordon verbrak meteen de relatie. Zijn aantijgingen schoten bij Kevin echter in het verkeerde keelgat. Hij ontkende zelfs een liefdesrelatie met Gordon te hebben gehad en eiste dat alle berichten van de zanger van internet verwijderd zouden worden. Om zijn woorden kracht bij te zetten, spande Kevin een kort geding tegen Gordon aan. Op 23 april deed de rechter uitspraak en werd Gordon in het gelijk gesteld. Na het bestuderen van duizenden whatsappberichten tussen Gordon en Kevin stond volgens de rechter onomstotelijk vast dat de twee een ‘affectieve en seksuele relatie’ hadden gehad

Kliniek

Na het kort geding zagen Gordon en Kevin elkaar nooit meer en ging ieder zijn eigen weg. Kevin trok zich terug in zijn woonplaats Almere en rondde
zijn studie geneeskunde af. Maar intussen is Kevin in het diepste geheim teruggekeerd in de showbizzwereld! De ex-vriend van Gordon is werkzaam als cosmetisch arts in een Amsterdamse kliniek, waar tal van BN’ers, onder wie Gaby Blaaser en Stephanie Tency, zich laten behandelen. In het programma Waar is dat feestje?! van Henny Huisman doken Kevin en de eigenaar van de kliniek op. Onder toeziend oog van Henny voorzagen ze een cliënt zelfs van enkele botoxprikjes. De kliniek is op loopafstand gevestigd van Gordons Amsterdamse appartement. Het zou dus zomaar kunnen dat de zanger zijn ex eerdaags in de buurt tegen het lijf loopt.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 15 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.