Boerin Bertie heeft weer een relatie. Rosita is de gelukkige, één van de vrouwen die Bertie tijdens haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw een brief schreef. 

Article continues after the ad

Dat meldt Boer Zoekt Vrouw via de website.

Andere vrouw

In Boer Zoekt Vrouw gingen Bertie en Rosita destijds met elkaar op dagdate. De twee gingen niet met elkaar verder omdat Rosita kort voor deze date een andere vrouw had leren kennen. Sinds kort is ook deze relatie voorbij, net als de relatie van Bertie. Zij en Esther hebben eind vorig jaar een punt achter hun relatie gezet. 

Behoorlijk van slag

"Tijdens de opnamen was ik al erg onder de indruk van Rosita. Dat heeft iedereen kunnen zien. Ik was ook behoorlijk van slag toen ze aangaf niet meer door te willen. Daarna heb ik twee mooie jaren met Esther gehad. Dat Rosita nu opnieuw in mijn leven is, en er hopelijk nooit meer uitgaat, is een van de mooiste dingen die me is overkomen", schrijft Bertie. 

Contact

Ook Rosita is blij dat zij en Bertie elkaar gevonden hebben. "Ik heb een kleine twee jaar een relatie met die andere vrouw gehad. De afgelopen jaren hadden Bertie en ik sporadisch contact en na de breuk met Esther hebben we elkaar opgezocht en de vlam sloeg meteen in de pan. Ze is de vrouw van mijn dromen."

 

Beeld: Instagram