Vandaag onthulde Romee Strijd (25) en Laurens van Leeuwen (30) dat ze de trotse ouders zijn geworden van dochtertje Mint. En ook opa Bert van Leeuwen (60) schreeuwt het natuurlijk van de daken.

'Ons vierde kleinkind!! Wat een schatje hè! Kleine Mint. Gefeliciteerd lieve @romeestrijd en @laurensvleeuwen', schrijft hij bij het zoete kiekje van zijn schoondochter en kleinkind.

Felicitaties

Bert wordt - net als Romee en Laurens -  overladen met felicitaties. 'Gefeliciteerd Opa!!!!❤️', reageert William Rutten, jurylid van Het Perfecte Plaatje. Ook Hugo de Jonge laat van zich horen: 'Van harte!'

Grote droom

Op 28 mei 2020 liet het stel weten in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Romee deelde niet alleen een prachtige eerste zwangerschapsfoto op Instagram, maar plaatste ook een ontroerende video over haar aandoening. De model vreesde namelijk niet zwanger te kunnen worden doordat ze PCOS – een aandoening aan de eierstokken – heeft. Gelukkig is haar grote droom toch uitgekomen en heeft ze nu de prachtige Mint op de wereld gebracht!

Article continues after the ad

Stiekem getrouwd

De kersverse ouders, die inmiddels al tien jaar samen zijn, trouwden in 2018 in het geheim om ‘praktische redenen’ met elkaar. 'Het is gewoon fijn dat je een officiële status samen hebt als je samenwerkt en daarbij de hele wereld over reist', verklaarde het stel destijds tegenover NU.nl.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.