Na haar scheiding van Sebastiaan en de liefdesbreuk met Ramon lijkt zangeres Berget Lewis het geluk weer te hebben gevonden bij chef-kok Maik Galenkamp. 

Die geliefde was haar huidige vriend, chef-kok Maik Galenkamp, die nu aan Story vertelt: ‘Het gaat heel goed tussen ons. Berget en ik hebben elkaar ontmoet op een festival waar zij zong. Dat was een privéfeestje van een bedrijf. Ze kwam eten proeven bij alle foodtrucks, dus ook die van mij, en toen raakten we aan de praat. Ik wist wie Berget was voordat ik haar ontmoette, ik hou heel erg van soulmuziek.’ De vonk tussen Berget en Maik sprong echter pas een halfjaar later over.

Article continues after the ad

Samenwonen

'Toen kwam Berget wederom iets eten bij mijn foodtruck, deze keer in Amsterdam, en we bleken elkaar erg leuk te vinden. Daarna gingen we afspreken en van het een kwam het ander.’ Berget en Maik lijken overtuigd van hun liefde voor elkaar, want sinds twee maanden wonen ze samen. Maik: ‘Ik ben bij haar ingetrokken in haar woning in Amsterdam-West. Het samenwonen bevalt heel goed. Het is fijn om dag en nacht bij elkaar te zijn.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 6 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders