Vandaag zijn de eerste twee afleveringen van Temptation Island dan eindelijk op Videoland te zien. De bekende koppels die een sprong in het diepe wagen zijn Donny Roelvink en vriendin Amijé van der Laan, Utopia's liefdeskoppel Ruud en Rowene en last but not least: oud-deelnemers Niels en Rosanna. Het vierde koppel dat dit jaar meedoet bestaat uit twee onbekende mensen, omdat het programma naar verluidt geen ander bekend koppel kon vinden. Zo laat de vriendin van Ben Saunders via social media weten wel gevraagd te zijn, maar hier absoluut geen interesse en vooral geen trek in te hebben. 

"Wisten jullie dat wij gevraagd zijn voor Temptation Island VIPS... Wij! Zie je het al voor je: jut en jul. Hij kan nog geen fractie van een milliseconde zonder me", begint Janita haar bericht. De vriendin van de zanger moest er dan ook niet aan denken om omringd door vrijgezellen haar relatie met Ben te testen. En gelukkig voor haar dacht hij er precies hetzelfde over. "Ben antwoordde en ik quote: Ben je gek nee ik zet mn relatie never nooit niet op het spel... Hahaha. Aaahw, he is such a gentleman. Hij zou na 1,5 dag al sneaky na het andere eiland zwemmen om stiekem in me bil te knijpen.”

Article continues after the ad

Ben en Janita zijn overigens lang niet de enigen die het aanbod om mee te doen per direct afsloegen. Zo werd onder andere ook Michella Kox voor het programma gevraagd, maar hield ook zij maar wat graag de boot af. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf | Beeld: Peter Smulders