Wat is je vroegste herinnering aan eten?
‘Het draadjesvlees van mijn moeder. We hadden vroeger een oliestelletje met een pit en de hele dag stond de pan met daarin het vlees te sudderen. Het water loopt me nu wéér in de mond als ik daaraan terugdenk.’ 

More content below the advertising

Wat vind je lekker en wat niet? 
‘Een gebakken biefstuk met wit brood dat je in de jus doopt. Glaasje wijn erbij en ik heb een perfecte avond. Wat ik liever niet eet, zijn pannenkoeken. Als kind al niet. Ik at ze wel, maar vond het altijd kleffe ronde dingen.’

Wat zet je onverwachte gasten voor?
‘Een heerlijke pasta, gemaakt door mijn vrouw Carla. Zelf ben ik geen held in de keuken. Een stukje vlees braden kan ik, het perfecte eitje koken ook. Maar voor gasten gaat Carla de keuken in en maakt ze pasta carbonara of bolognese.’ 

Dit artikel komt uit Story editie 13. Nu in de winkel. Online lezen? Dat kan via Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Peter Smulders