Het gaat weer de goede kant op met Rachel Hazes. Waar ze in 2017 nog professionele hulp zocht voor depressies, zit de 49-jarige weduwe van legende André Hazes, weer een stuk beter in haar vel. Zo is de moeder van André en Roxeanne niet alleen weer gelukkig in de liefde, ze heeft ook een nieuw ‘stulpje’ voor zichzelf gekocht. 

Rachel gaat na heel wat jaren haar geliefde Vinkeveen verlaten. Na er eerst met haar man en kinderen te hebben gewoond, kocht ze een aantal jaren geleden een driekamer appartement aan de Vinkeveense Plassen, met haar dochter Roxeanne als buurvrouw.

Article continues after the ad

Bekoelde band

Hoewel de geruchten niet zijn bevestigd door Rachel zelf, zou de band tussen moeder en dochter inmiddels flink bekoeld zijn. Waar de twee elkaars deuren eerst plat liepen, vertelden buurtbewoners in oktober dat Rachel al enige tijd niet meer bij Roxeanne zou zijn geweest. Toen Roxeanne naar de zogenaamde ‘bekoelde band’ met haar moeder werd gevraagd, antwoordde ze: “Nou, ik denk dat ik genoeg zeg met dat ik geen behoefte voel om daarover te praten.”

Mijdrecht

Het bij elkaar brengen van haar kinderen zal ze voortaan wel van een afstand doen. Rachel heeft namelijk een nieuwe woning gekocht en verruilt Vinkeveen voor het Utrechtse Mijdrecht. Ook gaat ze niet bepaald kleiner wonen. Het huis is namelijk van alle gemakken verzien en heeft zelfs een binnenzwembad en een sauna. Daarnaast beschikt het huis over vier slaapkamers, waardoor ze genoeg logeetjes kan ontvangen.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.