Sylvie Meis is al tijden druk bezig met haar eigen onderneming. Sinds haar vertrek bij Hunkemöller is er namelijk één grote wens: een eigen lingeriecollectie. En die komt er! Story deelt de eerste beelden met je.

Sylvie Flirty Lingerie

Sinds haar eerste collectie voor Hunkemöller was het duidelijk dat Sylvie een passie (en oog) voor lingerie heeft. Niet voor niets was ze jaren het gezicht van het lingeriemerk! Maar nu is het tijd om aan zichzelf te denken en inmiddels is het bijna zover: vanaf 1 oktober is Sylvie Flirty Lingerie verkrijgbaar bij de webshop Amazon.

Eerste beelden

Een grote stap voor het imperium van de Nederlandse diva en om het nieuws te vieren deelde ze alvast wat foto's met ons. Het blijft een kleine sneak peek, maar we zien wel een randje kant en de sexy stijl van Sylvie. Bekijk de beelden hieronder.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders