Het heeft er alle schijn van dat Gordon in horecaondernemer Rogier uit Oegstgeest wérkelijk zijn grote liefde heeft gevonden! Gordon werd daar vorige week gesignaleerd tijdens een knus verblijf in het lokale hotel Villa Beukenhof...

In het RTL-programma Gordon Gaat Trouwen... Maar Met Wie? gaat Gordon (49) op zoek naar een geschikte partner om op woensdag 22 november in Zuid-Afrika mee in het huwelijksbootje te stappen. In eerste instantie was er de nodige scepsis over het programma – de kans dat de in de liefde wispelturige zanger en presentator onder de door een jury voor hem geselecteerde kandidaten de ware jacob zou kunnen vinden, leek praktisch nihil; het programma leek puur voor de kijkcijfers gemaakt. Maar wat niemand verwachtte, lijkt nu tóch te zijn gebeurd. Al in de eerste uitzending viel te zien hoe er vrijwel direct een vonk oversprong tussen Gordon en de 41-jarige horecaondernemer Rogier (achternaam bekend bij Story) uit Oegstgeest, eigenaar van een eetcafé in Leiden. Al op hun eerste afspraakje, afgelopen zomer, zoenden de twee elkaar hartstochtelijk... en die romance lijkt al die tijd te zijn voortgezet! ‘Gordon is hier vorige week wéér gesignaleerd,’ weet de bakker in het centrum van Oegstgeest. ‘Hij schijnt het erg gezellig te hebben met Rogier, die hier een paar straten verderop woont. Rogier heeft een dochtertje van drie, dat hij heeft gekregen met een vriendin van hem. Hij rijdt altijd met haar op een grote bakfiets, met daarop het logo van zijn eetcafé, door het dorp. Het lijkt ons geweldig als Gordon daar voortaan naast fietst. Rogier heeft al enkele relaties op de klippen zien lopen, omdat zijn partners nooit aan kinderen wilden beginnen. Het lijkt ons geweldig als Gordon het serieus meent met Rogier, en hier vaak komt. Hij is méér dan welkom, zeg hem dat maar!’ 

Het hele verhaal lees je deze week in Story 45, nu in de winkel. 

Beeld: Peter Smulders

muck reesema

Iedere stap die Muck Reesema zet wordt vakkundig vastgelegd door zijn moeder Kim Kötter of vader Jaap Reesema. Niet voor niets heeft de kleine spruit meer dan 22.000 volgers op Instagram! Story deelt de 10 leukste foto's van de kleine ukkepuk.

Muckepuk

Via het account @muckepuk blijf je op de hoogte van de peuter. Regelmatig worden de broodnodige en überschattige kiekjes van de kleine man gedeeld. Volgers liken de foto's massaal. Zo zijn de volgende foto's de laatste tijd erg populair:

Beeld: Peter Smulders

Carice van Houten is in de fotoboeken gedoken. De actrice deelt twee oude kiekjes uit de oude doos. En nee, ze is niets veranderd! 

Filmfenomeen

Carice is een gevierd filmfenomeen, maar ooit was ze een doodnormaal meisje. De actrice is opgegroeid in het bos van Amelisweerd, met haar zus Jelka. Als middelbare scholier kwam Carice in aanraking met toneel. Na de middelbare school studeerde ze aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam, waar ze werd ontdekt door regisseur Hans Kemna. Na haar studie kreeg rollen in een televisieserie en telefilm.

Doorbraak

Maar haar hoofdrol in de film Minoes was haar grote doorbraak. De film leverde haar een Gouden Kalf op. Daarna ging haar carrière als een speer en speelde ze in tientallen theatervoorstellingen en films. Tegenwoordig heeft ze ook veel succes in het buitenland en speelt ze in de razendpopulaire serie Game Of Thrones. Vorig jaar werd ze moeder van zoontje Monte. 

16 jaar geleden

37 jaar geleden

Beeld: Peter Smulders