Het gaat slecht met vlogger en presentator Kaj van der Ree, die kort geleden in opspraak raakte wegens seksueel wangedrag. Dat doet mede-YouTuber Dylan Haegens uit de doeken in gesprek met Ruud de Wild.

Dylan heeft via andere mensen gehoord dat het niet goed gaat met Kaj. Hij noemt de situatie schrijnend. 'Ik weet niet of hij ooit nog aan de bak komt. Ik vind dat als je zo'n publiekelijke functie hebt je er goed over na moet denken als je dit soort dingen doet.' Medelijden heeft Dylan echter niet. 'Als je dat soort berichten naar jonge meiden gaat sturen... Dat vind ik niet kunnen. Daar gaat het al mis.'

Article continues after the ad

Ophef

Half januari raakte Kaj in opspraak. Op sociale media beweren jonge vrouwen dat ze op minderjarige leeftijd seksueel getinte berichten van de vlogger hebben ontvangen. En daar blijft het niet bij. Meerdere jonge Twitteraars laten weten dat ze van de YouTuber een naaktfoto hebben ontvangen óf het verzoek om er zelf één te sturen. De seksueel getinte chatberichten kwamen door een uitzending van RTL Boulevard op straat te liggen.

Excuses

Kaj heeft spijt van zijn seksueel grensoverschrijdend gedrag tegenover minderjarige meisjes en jonge vrouwen. Dat zegt hij in een reactie op de beschuldigingen aan zijn adres. 'Ik zie nu in dat ik domme fouten heb gemaakt en ik bied daarvoor mijn oprechte excuses aan', aldus Kaj. In een persoonlijke persverklaring omschrijft de 28-jarige vlogger zijn acties als 'domme fouten'.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.