Na een ingrijpende operatie heeft zanger Frans Duijts een ware metamorfose ondergaan. Tegenwoordig gaat hij afgetraind door het leven en dat laat zijn vrouwelijke fans niet onberoerd. Sommige bewonderaarsters zijn zelfs zo onder de indruk dat ze vergeten dat de zanger is getrouwd met zijn grote liefde Marloes. 

2019 was het het jaar van zijn grote gedaanteverwisseling. Frans Duijts (40) nam een radicale beslissing in de strijd tegen zijn overgewicht. Na oeverloze dieetpogingen en talloze uren in de sportschool kwam hij tot de overtuiging dat alleen een operatie hem nog kon redden. In augustus onderging de zanger daarom een maagverkleining.

Article continues after the ad

Slaapkameractiviteiten

De ‘nieuwe’ Frans roept veel reacties op bij zijn vrouwelijke fans. Sommigen van hen lijken zich niets aan te trekken van het feit dat hij al vijftien jaar is getrouwd met Marloes. ‘De reacties van de vrouwen zijn altijd al best wel oké geweest. Maar nu ik een kaaklijn krijg, zijn de reacties nog toffer. Toch moet de zanger bekennen dat het niet bij alleen complimenten blijft. Sommige dames bieden zich bij hem aan voor diverse slaapkameractiviteiten. Gelukkig is mijn relatie goed. Wij kunnen daar tegen. Ik krijg alle steun van Marloes. Natuurlijk vertel ik het ook als zoiets gebeurt. Ze vindt het niet altijd leuk. Maar het hoort er nu eenmaal bij.’

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 49 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.