Voor haar huwelijk met Charbel Aouad had Sylvie Meis een witte designerjurk in gedachten, maar de bruiloft werd afgeblazen. De bruidsjapon van de ontwerper Elie Saab, die ze op haar Grote Dag met Rafael van der Vaart droeg, heeft ze nog altijd in haar walk-in closet hangen. ‘Ik zou hem nooit wegdoen. Ik houd van die jurk, het is haute couture,’ vertelde Sylvie eerder. Bewaart Sylvie haar bruidsjapon, wát deden haar showbizzcollega’s met hun trouwjurken? 

Patricia: 'Toen Adam en ik opnieuw trouwden, hadden we het financieel wel heel goed. Ik mocht van Adam mijn droomjurk uitzoeken. Samen met mijn zus Yvonne heb ik de bruidsjurk van Oscar de la Renta uitgekozen. Hij ontwierp ook de trouwjapon van Amal Alamuddin, de vrouw van George Clooney. Het was een sprookjesjurk! Na de bruiloft heb ik ’m jarenlang bewaard, ik was er heel zuinig op. Die jurk betekende zoveel voor mij. Hierin had ik immers de man van mijn dromen eeuwige trouw beloofd! Maar toen Adam verliefd werd op een ander, mij in de steek liet, heb ik de jurk bij het vuilnis gezet. Opeens had hij voor mij geen waarde meer. Door hem weg te doen, nam ik afscheid van mijn oude leven, mijn leven met Adam...’ 

Lees alle verhalen in Story. Editie 6 ligt nu in de winkel.


Beeld: Mischa Schoemaker (ANP) & CLEMENS BILAN (ANP)

Vorige week arriveerden André Hazes, zijn grote liefde Monique en hun schattige zoontje André jr. uit pretparadijs Orlando (Florida) op Schiphol, waar ze ondanks de nachtvlucht stralend poseerden voor onze fotograaf.

Dit zou zomaar hun laatste vakantie met z’n drietjes geweest kunnen zijn. Want volgens medium Marion Berndsen, die daarover in Story onthullingen deed, raakt Monique dit jaar zwanger en bevalt ze van een meisje. Zelf zei Monique onlangs nog dat er een aantal reeds bevruchte eitjes wacht in het ziekenhuis, na alle problemen die ze de eerste keer heeft ondervonden om in verwachting te raken. Het is het gelukkige gezin Hazes van harte gegund. Na een relatiedip zijn André en Monique weer veilig geland, bij elkaar. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Nadat Wendy van Dijk en Erland Galjaard in een persbericht naar buiten brachten dat hun huwelijk in zwaar weer verkeert, zong onmiddellijk vanuit alle windrichtingen de naam van personal trainer Robbert Boekema rond. Met zijn sportieve charmes zou hij Wendy het hoofd op hol hebben gebracht. De twee zouden zelfs verliefd op elkaar zijn geworden, zo heet het in de showbizz.

Robbert is in zijn functie van zakenpartner van Wendy in het online fitnessprogramma DISQ vaak in haar gezelschap. Tijdens vergaderingen en promotieactiviteiten zou de vonk tussen de twee zijn overgesprongen, mede omdat de sleet in haar huwelijk zou zijn gekomen. Terwijl Albert Verlinde in zijn tv-programma voor de ware fijnproever 6 Inside met droge ogen zei dat Robbert niet wil reageren op zijn vermeende affaire met Wendy, zat Story al bij hem thuis in Apeldoorn op de koffie. Daar vertelt de sympathieke en hardwerkende Robbert openhartig hoe hij de afgelopen zeven dagen ervaren heeft. ‘Het was een dramatische week, ik vind het erg sneu voor Wendy en Erland,’ begint hij aan de keukentafel te vertellen. ‘Als zoiets gebeurt, is dat nooit leuk. Zeker niet bij mensen die je zo goed kent. Dat dan op televisie wordt verteld dat Wendy een affaire met mij zou hebben... Gelukkig had Erland me al gewaarschuwd dat zoiets kon gaan gebeuren omdat Wendy en ik erg nauw met elkaar samenwerken. Maar laat ik meteen helemaal duidelijk zijn: ik heb géén relatie met Wendy en heb ook géén affaire met haar gehad. Ik ben al twintig jaar dolgelukkig met mijn vrouw Suzanne, met wie ik twee fantastische kinderen heb. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders