Als de met de dood bedreigde John van den Heuvel de steun van zijn vrouw Mariette niet had gehad, was het vrijwel onmogelijk geworden zijn vak als misdaadverslaggever uit te blijven oefenen. Aan Story vertelt John hoe belangrijk zijn grote liefde de laatste, angstige maanden voor hem is geweest.

Veel mensen zouden bij dusdanig ernstige bedreigingen hun functie neerleggen en ander werk gaan zoeken. Maar dat geldt niet voor de dappere John, die zich daarbij volledig gesteund voelt door zijn gezin. ‘Ik prijs me zeer gelukkig dat mijn vrouw en onze kinderen volledig achter me staan en, net als ik, niet bang zijn. Mijn vrouw steunt me volledig en daarom ga ik ook door met mijn werk. Ik voel me niet schuldig ten opzichte van mijn vrouw. Ze draagt mij niets na, dat is fijn. We kunnen als gezin ook nog ‘gewoon’ uit eten of op vakantie. Maar dan wel met een bewaker een tafeltje of zelfs een strandbedje verder.’ Desondanks vindt John het wel lastig dat ook Mariette en hun zoons door zijn werk als misdaadverslaggever ernstig in hun privacy worden aangetast. ‘Ik heb voor dit leven gekozen, maar mijn gezin niet,’ zegt John.

Lees het hele verhaal in editie 13. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Peter Smulders

Geruchten dat haar relatie met Ramon op de klippen is gelopen, worden in Story eindelijk door Berget Lewis bevestigd. ‘Het liep niet tussen ons.’ Maar wie denkt dat Berget met liefdesverdriet rondloopt, slaat de plank mis.

Nadat haar eenjarige huwelijk met Sebastiaan van Rooijen strandde, vond zangeres Berget Lewis (46) nieuw liefdesgeluk bij Ramon. Ze was erg zeker van hun relatie toen ze in 2015, een jaar nadat ze elkaar hadden ontmoet, gingen samenwonen. Berget vertelde in Story: ‘Dat is toch een behoorlijk commitment. Dan zeg je toch tegen elkaar: We willen samenblijven. Voor mijn gevoel doe ik ook niets te snel. Ramon en ik zijn nu ruim een jaar samen. We zijn geen jonge mensen, die in een vlaag van verliefdheid zijn gaan samenwonen. We weten heel goed wat we aan elkaar hebben.’ Berget vertelde zelfs dat ze een huwelijksaanzoek zou accepteren. Maar van een bruiloft kwam het niet.  

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP 

Vorig jaar leken Froukje de Both en haar vriend Niek van der Bruggen na een tijdelijke breuk gelukkiger dan ooit. Toch zette het koppel deze zomer definitief een punt achter hun relatie. ‘Een breuk is altijd moeilijk,’ zegt Froukje tegen Story.

Afgelopen juni maakten Froukje de Both (46) en Niek van der Bruggen (35) bekend dat het na een relatie van zes jaar over en uit is. ‘We waren vorig jaar al kort uit elkaar gegaan en daarna dachten we echt dat we het samen leuk zouden houden,’ vertelt Froukje nu aan Story. Niets bleek minder waar! ‘Over de precieze reden wil ik niets kwijt. Maar Niek en ik hebben geen ruzie. Een breuk is altijd moeilijk, maar Niek en ik voelen ons nog steeds met elkaar verbonden en we zullen altijd vrienden blijven.’ Froukje zegt voorlopig geen behoefte te hebben aan een nieuwe man.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders