Beau van Erven Dorens heeft het dagelijks over het coronavirus in zijn talkshow 'Beau'. Toch vergeet zelfs híj weleens dat de wereld op z'n kop staat en handen schudden al een tijdje absoluut uit den boze is. Woensdagavond gaf hij een hand aan rapper Lil' Kleine, die zijn hand automatisch ook gewoon aannam. 

De talkshowpresentator ging zo op in het gesprek dat hij vergeten was dat het volgens de RIVM-regels verboden is elkaar de hand te schudden omdat hiermee het coronavirus gemakkelijk kan worden overgedragen. Beau excuseerde zich overigens meteen voor de misser toen hij het zich realiseerde. 'Oh nee, nu moet mijn hand eraf gehakt worden!', grapte hij terwijl hij luid en overdreven begint te hoesten alsof hij een acute corona-aanval krijgt. Vervolgens belooft hij plechtig dat ze meteen grondig hun handen gaan wassen.

Article continues after the ad

Niet de eerste keer 

Beau is niet de eerste die de mist in gaat: met name veel regeringsleiders en politici uit binnen- en buitenland gingen hem al voor, onder wie onze eigen premier Mark Rutte. Hij maakte de fout zelfs vlak nadat hij aankondigde dat handen schudden niet meer mocht. 

Bron: Flair | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.