Woensdagavond was de laatste aflevering van Caveman te zien en Beau van Erven Dorens wist het niet droog te houden. De presentator en de ex-verslaafde Patrick hebben een bijzondere band opgebouwd en voor Patrick had het jaar niet beter kunnen verlopen.

In de laatste aflevering is te zien dat de foto-expositie van Patrick een doorslaand succes is. Het valt Beau zwaar om opnieuw afscheid te moeten nemen van Patrick en kan zijn tranen niet bedwingen. ”Ik vind het iets ongelooflijks, wat we hebben meegemaakt,” begint hij ”Een jaar geleden zaten we ergens daar,” wijzend naar de skyline van Rotterdam. ”Ergens daar in die parkeergarage.”

More content below the advertising

Trots

Patrick kan alleen maar uitbrengen: ”Uhhh… ja eigenlijk wil ik gewoon zeggen: ‘bedankt!”’ Tussen de tranen door laat Beau weten ontzettend trots te zijn op Patrick ”Jij hebt laten zien dat het kan (…) Dit geeft zoveel hoop, zoveel hoop aan al die mensen. Niet voor mensen die een verslaving hebben, maar voor iedereen. Als je zo kan opstaan, zoals jij hebt gedaan, dan kan alles.”

Doorgaan

Patrick laat het leven met camera's om hem heen nu achter zich en pakt het normale leven weer op. ”Ik wil rust, met mezelf verder, mijn verantwoording nemen. En ik wil gewoon gaan werken, zelf leren fouten te maken, zonder dat ik aan de dope ga. Ik weet nu dat ik het kan,” aldus Patrick. Beau heeft er het volste vertrouwen in: ”Ik vond het eer om je te mogen volgen.”

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders