Maandag zat hij weer op zijn plek: Beau van Erven Dorens is weer begonnen met zijn talkshow Beau. En dat werd op een bijzondere manier ingewijd. 

We hadden ook niet verwacht van Beau. 

Iceman Beau

Aan het einde van de eerste aflevering neemt hij onder begeleiding van Wim 'the iceman' Hof drie en een halve minuut lang een ijsbad. Ter voorbereiding moet Beau van Erven Dorens samen met de talkshowgasten eerst een aantal keer diep in- en uitademen. 'Ik krijg het er helemaal warm van', grapt de presentator nog aan tafel.

 

Article continues after the ad

 

Bikkel

Eenmaal buiten, gehuld in een panterprint badjas, is Beau zichtbaar zenuwachtiger. 'Ik haal er nog even wat ijsblokjes uit hoor', zegt hij tegen Wim Hof, die een aantal kouderecords op zijn naam heeft staan. Als de presentator zich in de tobbe gevuld met ijs laat zakken heeft de hij het eventjes zwaar. 'Niet met televisie bezig zijn. Jij kan dit', moedigt Wim Hof hem halverwege aan.

Hij houdt het vol

Albert Verlinde, die te gast was bij de talkshow, houdt de badjas van de presentator al in zijn handen gereed en noemt Beau een enorme 'bikkel'. De 49-jarige presentator houdt de volledige afgesproken tijd vol.

Hij blijft na drie en een halve minuut zelfs nog even zitten en kondigt vanuit het ijsbad het RTL Nieuws met Anita Sara Nederlof aan, dat zijn programma op de zender volgt.

Bron: Beau Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.