Beau van Erven Dorens heeft zondag de 47e editie van de marathon van New York gelopen. De RTL Boulevard-presentator bereikte de eindstreep in 4 uur en 10 minuten.

Ingestort

Ruim 51.000 hardlopers gingen rond 16.00 uur Nederlandse tijd van start. De 46-jarige Beau had van tevoren aangegeven voor de tijd van 3 uur en 45 minuten te gaan. Vier jaar geleden liep hij zijn snelste tijd, ook bij de marathon van New York. Hij deed er toen 3 uur en 50 minuten over. Het leek zondag allemaal volgens de planning te gaan, maar op Instagram schrijft de presentator dat hij op 25 kilometer compleet instortte. "Werd zwart voor mijn ogen en moest bijna overgeven", aldus Beau.

Goede doel

Met zijn deelname heeft Van Erven Dorens geld opgehaald voor het goede doel van Leontien Zijlaard-van Moorsel. De stichting van de oud-wielrenster zet zich in voor de strijd tegen eetstoornissen. In totaal is er voor ruim 150.000 euro bij elkaar gelopen in voor de stichting.

Biertje

Het is al de achtste keer dat Van Erven Dorens een marathon loopt. En het eerste dat hij nu gaat doen is een biertje pakken. Op de website van Vereniging Het Verschil liet hij weten het liefst een pilsje te drinken na een marathon.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders | (ANP)

muck reesema

Iedere stap die Muck Reesema zet wordt vakkundig vastgelegd door zijn moeder Kim Kötter of vader Jaap Reesema. Niet voor niets heeft de kleine spruit meer dan 22.000 volgers op Instagram! Story deelt de 10 leukste foto's van de kleine ukkepuk.

Muckepuk

Via het account @muckepuk blijf je op de hoogte van de peuter. Regelmatig worden de broodnodige en überschattige kiekjes van de kleine man gedeeld. Volgers liken de foto's massaal. Zo zijn de volgende foto's de laatste tijd erg populair:

Beeld: Peter Smulders

Carice van Houten is in de fotoboeken gedoken. De actrice deelt twee oude kiekjes uit de oude doos. En nee, ze is niets veranderd! 

Filmfenomeen

Carice is een gevierd filmfenomeen, maar ooit was ze een doodnormaal meisje. De actrice is opgegroeid in het bos van Amelisweerd, met haar zus Jelka. Als middelbare scholier kwam Carice in aanraking met toneel. Na de middelbare school studeerde ze aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam, waar ze werd ontdekt door regisseur Hans Kemna. Na haar studie kreeg rollen in een televisieserie en telefilm.

Doorbraak

Maar haar hoofdrol in de film Minoes was haar grote doorbraak. De film leverde haar een Gouden Kalf op. Daarna ging haar carrière als een speer en speelde ze in tientallen theatervoorstellingen en films. Tegenwoordig heeft ze ook veel succes in het buitenland en speelt ze in de razendpopulaire serie Game Of Thrones. Vorig jaar werd ze moeder van zoontje Monte. 

16 jaar geleden

37 jaar geleden

Beeld: Peter Smulders